Pisze się na to :!: :mrgreen:pandamix pisze:Dyziu to weś napisz wcześniej to spotkamy sie wszyscy na mieście i zrobimy mini zlot audi w parczewie :mrgreen:
[Audi 80 B4 1Z TDI]chip i alu 17" sprzedany jest A4
Qrde nie doczytałem trochę wątku byłem dzisiaj u Mariusza pogrzebaliśmy trochę przy moim zetorku i już jest lepiej <ok>MIODEK pisze:pandamix napisał/a:
Dyziu to weś napisz wcześniej to spotkamy sie wszyscy na mieście i zrobimy mini zlot audi w parczewie :mrgreen:
Pisze się na to :!: :mrgreen:
Ale nie długo znowu odwiedzę Parczew (bo coś zostało pod maską :lol: i trzeba to zwrócić)więc możemy się spotkać
kostrz, jeszcze raz wielkie dzięki a twój zetorek naprawdę daje rade <ok>
pozdro
najgorsze że uki_xx w niedziele wybywa na 3 miechy za granicę wiec browar max jutro można obalić.
pandamix muszę oblukać twoje sprężyny i powiem ci czy się da tak utwardzić je, jak sie spotkamy to zerknę.
DYZIO zapraszam do Parczewa najważniejsze by zetorek wymiatał.
Jestem otwarty na propozycje mini zlotu audi w parczewie
pandamix muszę oblukać twoje sprężyny i powiem ci czy się da tak utwardzić je, jak sie spotkamy to zerknę.
DYZIO zapraszam do Parczewa najważniejsze by zetorek wymiatał.
Jestem otwarty na propozycje mini zlotu audi w parczewie
kolego Kuballa17 daje radę ten wzmacniacz nawet już nim 2 głośniki spaliłem 30cm bostona i JBL GT5-12 teraz siedzi coś tam i wszystko na połowę ustawione jak cała skrzynie założyłem jeszcze na bostonie to u kolegi w golfie II aż pękłam tylna szyba ten wzmacniacz lubi bardzo stabilne zasilanie bez kondensatora to pocharkuje a nie daje bass.
W b3 zawsze będzie dużo gorszy dżwięk bass właśnie przez ten zbiornik i ścianę grodziowa miedzy zbiornikiem za tylną kanapa więc albo słaby bass albo dudni i wszystko brzęczy a efekt taki sobie
[ Dodano: 2009-07-03, 17:21 ]
nowe zdjęcia 1 strona niewielkie zmiany ale zawsze
[ Dodano: 2009-07-07, 14:33 ]
od poniedziałku jeszcze zrobiłem taki fajny mod tzn zrobiłem wypust z odmy bezpośrednio pod auto z filtrem miedzianym by nie dławić a guma od filtra do turbo została uszczelniona-zakorkowana w miejscu gdzie była odma teraz turbo dostaje tylko czyste powietrze a nie spaliny z cząsteczkami oleju , spadła temperatura w IC dzięki tej modyfikacji
czarny grill
[ Dodano: 2009-07-03, 17:21 ]
nowe zdjęcia 1 strona niewielkie zmiany ale zawsze
[ Dodano: 2009-07-07, 14:33 ]
od poniedziałku jeszcze zrobiłem taki fajny mod tzn zrobiłem wypust z odmy bezpośrednio pod auto z filtrem miedzianym by nie dławić a guma od filtra do turbo została uszczelniona-zakorkowana w miejscu gdzie była odma teraz turbo dostaje tylko czyste powietrze a nie spaliny z cząsteczkami oleju , spadła temperatura w IC dzięki tej modyfikacji
czarny grill
Ostatnio zmieniony 09 lip 2009, 10:07 przez kostrz, łącznie zmieniany 5 razy.