[b3/b4] Ciekawostka - galeria obnizonych audi
no to można jeszcze dorzucić kilka ciężarków pod maskę żartuje oczywiściesebolec pisze:Panie! A ile mnie to wtenczas będzie paliło!FranoF1 pisze:znam inny sposób :lol: wrzuć cięższy silnik i przód przysiądzie nie do poznania :lol:sebolec pisze:że auto jest ciągle za mało posadzone i aż się prosi o gwint.
A tak serio, to moja audiczka na 99,9% nigdy nie doczeka się żadnego swapa.
sorrki za ot
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Lubie lubie Golf był total gleba -80/-80mm teraz mysle nad nabyciem gwinta do swojej B4 wtedy bede jezdził brzuchem po ziemie B3 jak sie zgelbi to jest extrema bo one same z siebie sa niskie, miałem kiedyś B3 ale tylko -40/-40mm a u Ciebie przód to juz jest kozak <ok>Glenio pisze:Solskier, pamiętam jeszcze Twojego golfika z vwgolf.pl widzę że też lubisz jeździć "dalej od nieba"-sorki za OT
jak dam rade to do końca następnego miesiąca wyjade po świeżym malowaniu czerwonym avantem :mrgreen:MacAudiO pisze:Dzięki za miłe słowaFranoF1 pisze:foty pierwsza klasa jak i nunia...Może do tego czasu jakiś Awant się znajdzie to się zjedziemy .FranoF1 pisze:jak będe w PL to musimy sie sklupnąć i pocyka fotki naszym niuniom...sprzydał by sie jeszcze czerwony Avant
Jeszcze lepiej jak trafisz na spota klubowego to może i więcej czerwonych zwerbujemy.
[ Dodano: 2008-03-24, 12:47 ]
ja mam glebe u siebie około 70mm/70mm i niecałe 10cm do ziemi