[wielkopolskie] Dobre warsztaty
[wielkopolskie] Dobre warsztaty
Witam Wielkopolan.
Tak sobie wymyśliłem (może z potrzeby), żeby wymieniać się opiniami o dobrych mechanikach, sklepach z klamotami itp.
Przy okazji moje pytanie: kto i gdzie porządnie wyreguluje moje cudo (2,0 E)- pali 17-18 gazu,beny nie wiem bo boję się sprawdzać, ale mocy ma tyle co silnik 1,2 .
Kupiłem auto od kobiety, więc pewnie nieraz będę jeszcze potrzebował dobrego a taniego fachowca.
Tak sobie wymyśliłem (może z potrzeby), żeby wymieniać się opiniami o dobrych mechanikach, sklepach z klamotami itp.
Przy okazji moje pytanie: kto i gdzie porządnie wyreguluje moje cudo (2,0 E)- pali 17-18 gazu,beny nie wiem bo boję się sprawdzać, ale mocy ma tyle co silnik 1,2 .
Kupiłem auto od kobiety, więc pewnie nieraz będę jeszcze potrzebował dobrego a taniego fachowca.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 20:45 przez Zet, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ja jestem z okolic Poznania (Biernatki koło Kórnika) i też chetnie bym o jakimś fajnym szrocie się dowiedział:) osobiście zamawiam części w pewnej firmie motoryzacyjnej w Kórniku części są nawet tanie nowe i z gwarancja a jak cos nie pasuje to mozne zwrocic jednak szroty mnie interesuja z powodu małych części zwykle oryginalnych ktore sa drogie;/ jesli ktos mi może powiedziec gdzie w okolicy sa jakies szroty to bede bardzo wdzieczny:)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Daj namiar do nich to jutro wstąpię do nich i może będą mieli coś interesującego. Czasem na ul. Sportowej nie handlują nimi na części :?:sopel85 pisze:A ja na szrocie w ostrowie ostatnio znalazlem dwie 80 B3 i B4 i kupowalem tam antene bo moja jakis .... ulamal cena 5 zl wiec kupilem dwie ;D jedna na zapas ;p