Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
EwelinaCzarna nie raz widziałem Twoje B4 i C4. Raz jeszcze na śmiesznych tablicach pod tesco, wiadomo mocy to mu nie brakuje, ale delikatnie mnie razi ta antena na dachu(psuje całokształt auta) i chyba z przodu lekko obdrapany od kamyczków, a tak poza tym to już można jechać S4. 80 dłużej w rękach to już dopieszczona. Też miałem pomysł na sesje na Olimpie, ale trochę inaczej to zrobić.
Pozdro.
Pozdro.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
gornik, no niestety .. Z salonu S-ka nie jest, swoje już przeżyła.. jakby była ze mną od nowości, to by wygladała lepiej .. Powoli doprowadzam ją do jak najlepszego wizualnego stanu, ale wszystko powoli .. Wielkie zmiany się nie szykują, bo S-ka ma z*** szybko jeździźć a Lilu ma wyglądać hehehe i powoli do tego będę dążyła ..
Ta antena i mnie razi, ale jak mówię, powoli .. Tyle, że ona jest tam w oryginale, tylko ktoś zamienił standardową czarną, na chromowaną. Wróci oryginał na pewno..
Hawker, DYZIO, dziękuję koledzy
Ta antena i mnie razi, ale jak mówię, powoli .. Tyle, że ona jest tam w oryginale, tylko ktoś zamienił standardową czarną, na chromowaną. Wróci oryginał na pewno..
Hawker, DYZIO, dziękuję koledzy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Idą pod młotek, bo nie są praktyczne gdyby nasze drogi były inne to hulaj dusza .. a tak .. ja jestem non stop w trasie .. nie chcę męczyć zawieszenia, zreszta niedawno wymienianego .. Aaaa najgorszym wrogiem są dla nich wysokie krawężniki, czasem trzeba wjechać i robię to tempem ślimaczym, ze nie raz mnie już strąbili, ale jak np jedzie karetka na sygnałach no to nie ma czasu na pieszczenie .. w ten sposób przedwczoraj zarysowałam jedną troszkę.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gdyby tył też miał te 7.5 cala to bym ich w zyciu nie sprzedała .. Bo sa cudne jak dla mnie .. teraz trudno będzie znaleźć godnego zastępcę ..
Gdyby tył też miał te 7.5 cala to bym ich w zyciu nie sprzedała .. Bo sa cudne jak dla mnie .. teraz trudno będzie znaleźć godnego zastępcę ..