Rezanko - zabudowa bagażnika coupe
Rezanko - zabudowa bagażnika coupe
Witam a więc mam urlopek i w końcu zabrałem się za skończenie mojej zabudowy w bagażniku.Co było mi potrzebne to wszystko będzie widać na zdjęciach.Troche mało estetycznie to wyszło bo jak sie okazało póżniej zostały ślady po kleju bo użyłem butaprenu i trochę się odtłoczył na gąbce i zostały takie dziwne wgniotki ale w następnym projekcie już napewno tego błędu nie popełnię.Cel był jeden miała być jakość dziwięku i sporo bagażnika wolnego i miało się tam zmieścić 2 wzmacniacze kondensator no i głośnik z obudową trochę sporo ale się udało.Jak narazie brakuje podłogi bo się przeliczyłem i zbrakło ekoskórki ale w najbliższym czasie będzie zrobiona.A i powiedzcie czy dobrze wstawiłem zdjęcia bo moge dodac tylko 3 więc musze powiedzięc co wchodzi w skład zestawu.
Hertz es 250 zasilany axtonem buda 20 litrów tłumiona wełną owczą
Clarion 1640 zasila przednie helixy 62.1 w trakcie remontu zwrotnic znowu:(
Kondensator 2 F Boss niepotrzebny ale też i nie przeszkadza kable rca Stinger zasilania nie pamiętam firmy 35mm2
Hertz es 250 zasilany axtonem buda 20 litrów tłumiona wełną owczą
Clarion 1640 zasila przednie helixy 62.1 w trakcie remontu zwrotnic znowu:(
Kondensator 2 F Boss niepotrzebny ale też i nie przeszkadza kable rca Stinger zasilania nie pamiętam firmy 35mm2
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 15:12 przez marasss2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
No w sumie prawda co to za frajda jak słyszysz brzęcząca rejstracje zamiast czystego brzmienia :-> hehe ale jak patrze na ta twoja zabudowe to mysle jak u siebie mógłbym coś podziałać zrobić jakiś kuferek na torbe itp. i zapas zabudować no i jakieś ciekawsze podświetlenie zrezać :mrgreen: cos musze pomysleć. <ok>
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 15:10 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Projekt ciekawy - daje kawałek miejsca transportowego - ale popracował bym nad zabezpieczeniem głośnika.
Co do wykonania to bład polega na tym że dałeś za dużo budaprenu. Do wszelkiego rodzaju klejeń gąbki i innych materiałów w aucie polecam klej "Librasol". Jest o wiele lepszy od budaprenu. Nie wiem czy skórkę kleiłeś do gąbki - jeśli tak to teraz Ci powiem że tego nie trzeba robić. Kleimy tylko gąbkę do płyty a skórkę naciągamy i traktujemy z takera.
Co do wykonania to bład polega na tym że dałeś za dużo budaprenu. Do wszelkiego rodzaju klejeń gąbki i innych materiałów w aucie polecam klej "Librasol". Jest o wiele lepszy od budaprenu. Nie wiem czy skórkę kleiłeś do gąbki - jeśli tak to teraz Ci powiem że tego nie trzeba robić. Kleimy tylko gąbkę do płyty a skórkę naciągamy i traktujemy z takera.
No dokładnie kleiłem wszystko do kupy i pewnie stąd takie problemy.Ale to też wina gąbki teraz użyłem specjalnej tapicerskiej a na panelach na drzwiach mam użytą pod panele na podłogi ona jest dużo mniej chłonna i nie zostają tego typu wgniecenia.Dzieki Oofol za porady przy następnym projekcie napewno będzie lepiej.Mam nadzieję że niedługo miejsce hertza zajmie MDS10:)