[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
ja podzielam zdanie wuja na widok tych lamp usa robi mi się niedobrze. Do czerwonego koloru to tylko tresery. Gdy bym dostał takie lampy usa odrazu bym je sprzedał i rozglądał nad treseramiDYZIO pisze:Sam jesteś przypałowy :!:wujo1 pisze:czarne i tyle 8-) a US przereklamowane i przypałowe
Każdy ma swój gust i nie musisz się zgadzać ze mną
A zreszto co ja będę z tobą gadać jak kupisz swój samochód to wtedy porozmawiamy
Pozdro
-
- Forum Audi 80
może i Tomeczku masz rację, że na "zwykłej" 80tce przy czerwonym kolorze nie robią szału... co prawda US także nie robią szału, ale wygląda to o niebo lepiej <ok>
tak więc przepraszam, bo sugerowałem się tyłeczkiem Compi a to w ogóle inaczej wygląda na obu autach
P.S. wypowiedź wujo1 i Przemo95 pozostawię bez komentarza :evil:
tak więc przepraszam, bo sugerowałem się tyłeczkiem Compi a to w ogóle inaczej wygląda na obu autach
P.S. wypowiedź wujo1 i Przemo95 pozostawię bez komentarza :evil:
Piekne autko naprawde, robisz chlopak dobra robote. Moze chociaz ty masz taka okolice w ktorej moglbyś zrobic sobie blache na tyl w wymiarach oryginalnej US i nie zginac tego wielkiego polskiego kwadrata :?:
Nie podobaja mi sie jedynie czolte zaciski bo nie pasuja do czerwonego, fajnie wygladaja ze srebrnym lakierem.
Słonik czarnych nie zalozy bo mu Pan wozacy sie po miescie rok czasu na tymczasowyc blachach niemieckich odsprzedac takich nie chce a na powaznie to predzej bym US zalozyl niz Czarne chciazby dlatego ze z czarnymi w Compi Skull sie wozi dumnie
Nie podobaja mi sie jedynie czolte zaciski bo nie pasuja do czerwonego, fajnie wygladaja ze srebrnym lakierem.
Słonik czarnych nie zalozy bo mu Pan wozacy sie po miescie rok czasu na tymczasowyc blachach niemieckich odsprzedac takich nie chce a na powaznie to predzej bym US zalozyl niz Czarne chciazby dlatego ze z czarnymi w Compi Skull sie wozi dumnie
Koleżko naprawdę ostro lecisz w modach i to w dobrą stronę. Jak dla mnie tresery bardziej by u Ciebie pasowały, lampy USA/JAPAN to bez wątpienia rarytas i dobry element wizualny, ale pod warunkiem, że będzie to spójne z resztą tj. w miarę porządna gleba + tylne koła min. 9J. Czy takie drobnostki jak przedni kierunek świecący na stałe + żółte postojówki. Musi być zachowany klimat. Wtedy to do siebie pasuje, a tak sama blenda od wersji zza oceanu nie będzie dobrze leżała. Przemyśl to i może wstrzymaj się z montażem. Poza tym jestem pod wrażeniem i ciągle śledzę temat.
Pozdro.
Pozdro.
Tomasz Twoje auto wyglada teraz super, myslalem ze sie nie doczekam zamontowania zderzaka. Chetnie zobacze je na zywo A co do lamp US na tył to pomysł mi sie jak najbardziej podoba, tak trzymaj <ok>