Przywitaj się z nami
-
rambambam1
- Forum Audi 80

-
wojtekzakopiec
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
czesc jestem wojtek z zakopca mam audi80 b4 1.9 tdi 110km w automacie pozdrawiam wszystkich klubowiczów 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez wojtekzakopiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Großmutter
- Forum Audi 80

Dzień dobry!
Moje imię Hildegarda,mieszkam w Tychach,moje autko to Audi 80 1.8E z 91r
a stronkę znalazłam przypadkowo-szukając coś o audi.Jeżdżę już 31 lat
(bezwypadkowo-odpukać) i ciągle się uczę czegoś nowego.
Tu mam zamiar znaleść dobre porady i ciekawostki na temat auta.
Mam dwójkę dorosłych dzieci(córka 1978r i syn 1980r),jestem 4-krotną babcią.
Obecnie mieszkam sama(mąż zmarł) a czas poświęcam kochanym wnuczkom
pozdrawiam wszystkich
ps.awers prawka w załączniku
Moje imię Hildegarda,mieszkam w Tychach,moje autko to Audi 80 1.8E z 91r
a stronkę znalazłam przypadkowo-szukając coś o audi.Jeżdżę już 31 lat
(bezwypadkowo-odpukać) i ciągle się uczę czegoś nowego.
Tu mam zamiar znaleść dobre porady i ciekawostki na temat auta.
Mam dwójkę dorosłych dzieci(córka 1978r i syn 1980r),jestem 4-krotną babcią.
Obecnie mieszkam sama(mąż zmarł) a czas poświęcam kochanym wnuczkom
pozdrawiam wszystkich
ps.awers prawka w załączniku
Witam
Witam bardzo serdecznie, jestem Grzegorz z Katowic, w piątek 26. czerwca zakupiłem audi 80 z roku 1993 w wersji kombi z silnikiem 1,9 tdi z klimatyzacją, jak na razie jestem zadowolony z samochodu, pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje na owocną współprace
Kłaniam Się Nisko Kolegom Maniakom i zwolenników Audi 80 z Tej Strony Michał - Bydgoszcz
Chciałbym Przedstawić Moja Maleńką Niunie Audi 80 tyb B4 z Roku 1993 oczywiscie w silniku Diesla 1.9 TDI 1Z. Jestem jej pierwszym właścicielem w Polsce od 2006roku wcześniej jeździła nie NIEMKA oczywiście w Niemczech. Sprawuje Sie bajecznie tylko tankować i cieszyć się przyjemna jazda EKONOMICZNA bo o taka mi wlasnie chodzilo przed zakupem. Pozdrawiam Was Koledzy
Chciałbym Przedstawić Moja Maleńką Niunie Audi 80 tyb B4 z Roku 1993 oczywiscie w silniku Diesla 1.9 TDI 1Z. Jestem jej pierwszym właścicielem w Polsce od 2006roku wcześniej jeździła nie NIEMKA oczywiście w Niemczech. Sprawuje Sie bajecznie tylko tankować i cieszyć się przyjemna jazda EKONOMICZNA bo o taka mi wlasnie chodzilo przed zakupem. Pozdrawiam Was Koledzy
Witam, nazywam się Michał i jestem z Kielc. Jestem posiadaczem szarego Audi 80 B4 sedan z benzynowym silnikiem 2,0 90KM ABT, w niedługim czasie będzie gościć w samochodzie instalacja LPG. Zamieszcze fotki mojego cuda kiedy wróce zza granicy. Stronę znalazłem dzięki poszukiwaniom różnych rozwiązań instalacji car audio w B4 (takowa insalacja również znajdzie u mnie miejsce)
. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tak zacnego auta jakim jest Audi 80