[B3/B4] Boczki w skórze :-)
Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak wyglądają ori to można zobaczyć tutaj viewtopic.php?t=20086
OGr poszedłem w twoje ślady i już też mam boczki w skórze ale opis z rezania wkleję jutro. Dobra robota i wielkie dzięki za super pomysł z tą skórą i wykonaniem, u ciebie wygląda to lepiej niz u mnie bo ja zamiast gąbki dałem pianke którą stosuje sie w poziomowaniu paneli podłogowych. pozdrawiam <ok> <ok> <ok>
boczki
koledzy szukam informacji na temat boczkow !!!!! niestety ich sie na forum niedoszukalem ! wiec prosze was o pomoc !!!! a wiec o ile mi wiadomo w audi b4 byly montowane boczki jeszcze takie same jak w b3 a pod koniec lat produkcyjnych ich wyglad ulegl zmianie !
posiadam w mojej audicy boczki starszego typu b3 a mam do kupienia te nowzsze nawet z taka sama tapicerka ! teraz nastepujace pyatnie czy poprostu beda pasowaly i czy montuje je sie tak samo jak obecne ! z gory dzieki z pomoc !
posiadam w mojej audicy boczki starszego typu b3 a mam do kupienia te nowzsze nawet z taka sama tapicerka ! teraz nastepujace pyatnie czy poprostu beda pasowaly i czy montuje je sie tak samo jak obecne ! z gory dzieki z pomoc !