Żeby to jeszcze było takie proste kolego. Niestety towar ten jest towarem deficytowym. Ja jak do swojej 80 szukałem to ponad pół roku.crazysam pisze:Polecam zakupić kompletny obrotek wraz z zegarkiem
[B3, B4 ALL] Rozlany zegarek elektroniczny.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakby dobrze się pobawić to może i udałoby się wstawić tam jakiś "uniwersalny" zegarek o mniej więcej podobnych wymiarach. Tyle że byłby problem z jego późniejszym nastawianiem.
Ja jak początkowo kupiłem obrotek VDO to też miałem rozlany zegarek. Potem udało mi się dostać w niskiej cenie obrotek od UN4. Więc przełożyłem od niego zegarek. Trzeba było nie co zmodyfikować podstawkę, ale ostatecznie wszystko spasowałem tak że wyglądało jak ori. To też pewne rozwiązanie.
Ja jak początkowo kupiłem obrotek VDO to też miałem rozlany zegarek. Potem udało mi się dostać w niskiej cenie obrotek od UN4. Więc przełożyłem od niego zegarek. Trzeba było nie co zmodyfikować podstawkę, ale ostatecznie wszystko spasowałem tak że wyglądało jak ori. To też pewne rozwiązanie.
olek70, od którego passata? Ojciec ma passata B4 i tam jest rzeczywiście podobny. Tylko właśnie, u nas jest on w negatywie, a w VW normalnie. Negatyw jakoś bardziej mi się podoba 8-)
Labiel, Jakbym dostał podobny, to już myślę, że bym zrobił, żeby ustawianie było jak w ori. Nawet jakby się dostało same wyświetlacze podobnej wielkości to jakiś zegarek bym zmajstrował na tym.
Labiel, Jakbym dostał podobny, to już myślę, że bym zrobił, żeby ustawianie było jak w ori. Nawet jakby się dostało same wyświetlacze podobnej wielkości to jakiś zegarek bym zmajstrował na tym.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Podłącze się pod temat :mrgreen:
Też mam w swoim B3 wylany zegarek (licznik oczywiście VDO) i zastanawiam sie co z tym zrobić, jak zamontuje ori, to może się znowu szybko wylać. Podobno te z UN4 się nie rozlewają, jednak wygląda na to, że aby wpasować to w obrotek VDO to trzeba sporo rezać
Czy przy montażu zegarka z Passata też jest dużo rezania ?
I czy daje się go nastawiać ori pokrętłem ?
Też mam w swoim B3 wylany zegarek (licznik oczywiście VDO) i zastanawiam sie co z tym zrobić, jak zamontuje ori, to może się znowu szybko wylać. Podobno te z UN4 się nie rozlewają, jednak wygląda na to, że aby wpasować to w obrotek VDO to trzeba sporo rezać
Czy przy montażu zegarka z Passata też jest dużo rezania ?
I czy daje się go nastawiać ori pokrętłem ?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: