[Oddział Południe] Zlot Oświęcim Nowe INFO ważne !! STR 1
-
Adriano80b4 (współczuje)
- siwusek216
- Forum Audi 80

Widze, że nie chcecie pomóż koledze Adriano, a on przecież musi wiedziec czy się piszecie na to,czy nie. Byłbym za tym żeby przynajmniej całe południe się określiło, czy przyjeżdza. Moze to byc na hyde parku, później się to usunie.
Ja będę
choc wstyd mi troche mojej 80 :oops:
[ Dodano: 2009-06-30, 20:44 ]
Nie chce się rządzic, ale powinniśmy zrobić liste, coś w tym stylu. A z racji tego, że nie chce sie wpisywać pierwszy bo nie ja to organizuje, pozwole sobie na wpisanie Adriano jako 1, ja się później dopisze :mrgreen: Panowie dopisywać sie!
1.Adriano80b4 - Organizator
Ja będę
[ Dodano: 2009-06-30, 20:44 ]
Nie chce się rządzic, ale powinniśmy zrobić liste, coś w tym stylu. A z racji tego, że nie chce sie wpisywać pierwszy bo nie ja to organizuje, pozwole sobie na wpisanie Adriano jako 1, ja się później dopisze :mrgreen: Panowie dopisywać sie!
1.Adriano80b4 - Organizator
-
truskawkowy
- Forum Audi 80

1. Adriano80b4 - Organizator
2. Meir - Organizator
3. SzymekB
4. Ezumaru
5. !StaSiu
6. Truskawkowy
7. Kubik
8. Ziemor (AUDI)
( oby mi auto się nie popsuło tak jak ostatnio :evil: )
Truskawkowy to jedziemy razem ?
Być może jeszcze 3 ludzi z okolicy zgarnę choć nie są w klubie
Czy w klubach AudiA4, AudiA6, AudiA8, AudiŚlask są już pozakładane tematy o zlocie ? jeśli tak to proszę dać linki w pierwszym poście
Odp. na na pytnaie poniżej - głosuję tylko na Audi - może niech wszyscy piszą obok listy co chcą - ale by nie było zadymy to piszcie może do autorów tematu by oni uzupełnili listę o dodatkowe dane
Myślę też czy nie było by dobrze dać listy na pierwszą stronę i autorzy tematu by listę uzupełaniali co powiedzmy dwa dni
Pozdro dla "Ojców Dyrektorów"
2. Meir - Organizator
3. SzymekB
4. Ezumaru
5. !StaSiu
6. Truskawkowy
7. Kubik
8. Ziemor (AUDI)
( oby mi auto się nie popsuło tak jak ostatnio :evil: )
Truskawkowy to jedziemy razem ?
Być może jeszcze 3 ludzi z okolicy zgarnę choć nie są w klubie
Czy w klubach AudiA4, AudiA6, AudiA8, AudiŚlask są już pozakładane tematy o zlocie ? jeśli tak to proszę dać linki w pierwszym poście
Odp. na na pytnaie poniżej - głosuję tylko na Audi - może niech wszyscy piszą obok listy co chcą - ale by nie było zadymy to piszcie może do autorów tematu by oni uzupełnili listę o dodatkowe dane
Myślę też czy nie było by dobrze dać listy na pierwszą stronę i autorzy tematu by listę uzupełaniali co powiedzmy dwa dni
Pozdro dla "Ojców Dyrektorów"
Ostatnio zmieniony 03 lip 2009, 12:56 przez ziemor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Adriano80b4 (współczuje)