dzis godz 14.00 Biłgoraj zjazd z ul.Krzeszowskiej bordowy wypicowany avancik z wlepą na grilu przyznac sie kto to.Pierwszy napotkany klubowicz w mojej okolicy <ok>
Kolega kacper85 zauważony dzisiaj na parkingu w Forcie Wola . Moja żona pierwsza zauważyła wlepkę. W sumie to przechodziłem obok Ciebie jak ktoś tam jeszcze wsiadał. Byłem akurat w klubowej koszulce heheh :>, ale się widocznie nie rzuciła w oczy. Ja się też za późno zorientowałem i już wyjeżdżałeś.
Koszulki niestety nie zauważyłem. Raczej zauważyłem zainteresowanie autkiem, nawet myślałem że to ktoś od nas bo kto ogląda się za w sumie standardową b3 :mrgreen: To już drugi raz jak się tam spotykają nasze autka, za trzecim może uda się pogadać. Pozdrawiam <ok>
Dzisiaj o 19stej w Gdańsku widziane ciemno zielone B4 sedan na blachach NKE ... z nową wlepką.. Pozdrawiam. Aa.. i w Słupsku ok. 22giej widziany kolega TstR.. Pozdro :mrgreen:
nowi2 pozdrawiam to chyba mnie widziałeś dziś ok 16.30 na LPA widziałem stałeś przy swojej coupe. Przepraszam że się nie zatrzymałem ale troszkę mi się śpieszyło i z rodzinką śmigałem
dziś (a raczej już wczoraj) o godzinie 17:01 w Niemcach widziany nowi2 mknący swą coupetą w stronę Lubartowa, odmachałem, ale nie wiem, czy widziałeś, a tak po za tym, to strasznie punktualnie z roboty wychodzisz.
Dzisiaj widziana <lupa> B4 nr. rej. SO ....C z wlepką na myjni na ulicy Prostej w Sosnowcu, przyznać się kto to <ok> mieszkam trochę dalej. Myjni nie polecam :evil: