[1.9TD AAZ] Olej silnikowy w rurze dolotowej.
[1.9TD AAZ] Olej silnikowy w rurze dolotowej.
Dzis niestety ale miałem mała awarie tzn regulator mi siadł.
Przy okazji musiałem rozebrał uklad dolotowy zeby miec lepsze dojscie..Tu mie widok zdziwił ze mam olej w rurze dolotowej ,nawet zdjałem tutre z turbosprezarki i tam nic niewycieka...
Tu mam duzo watpilwosci skad ten olej mam w rurze????
Przy okazji musiałem rozebrał uklad dolotowy zeby miec lepsze dojscie..Tu mie widok zdziwił ze mam olej w rurze dolotowej ,nawet zdjałem tutre z turbosprezarki i tam nic niewycieka...
Tu mam duzo watpilwosci skad ten olej mam w rurze????
Ostatnio zmieniony 08 cze 2009, 09:23 przez Tomciokatowice, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
aha to wielkie dzienki za pomoc.....
orientujesz sie moze w budowie turbosprezarki czy ten wylot ze sprezarki ze sprezonym powietrzem mozna odwrocic zeby on był skierowany w dół bo chce zamontowac intercoole.
Bo sa jakies srubki tylko sie troche boje wykrecac zeby sie cos nieuszkodziło.np jakis uszczelniacz,itp.
orientujesz sie moze w budowie turbosprezarki czy ten wylot ze sprezarki ze sprezonym powietrzem mozna odwrocic zeby on był skierowany w dół bo chce zamontowac intercoole.
Bo sa jakies srubki tylko sie troche boje wykrecac zeby sie cos nieuszkodziło.np jakis uszczelniacz,itp.
Zrób sobie coś takiego http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=oil