Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu

Lokalna w/w grupa sympatyków Audi 80/90
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 02 lip 2009, 09:48

- UWAGA - UWAGA - UWAGA-

ZMIANY z piątku na sobotę 04.07.2009 godzina 17:00 spotkanie oczywiście koło marketu BILLA.
Link dla nowych kolegów z lokalizacją miejsca - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=bill ... &cId=&sId=
Ulica Łyskowskiego teren marketu BILLA, stacji BP i KOMFORTU.
Przyczyna - niestety paru osobą nie pasuje w piątek.
Grill w sobotę aktualny - przygotować się na niego
;-)

Zaglądajcie parę razy dziennie bo mogą być znów jakieś zmiany :-/ Ale oby nie.

- UWAGA - UWAGA - UWAGA-

UWAGA UWAGA UWAGA

:!: SPOT ANULOWANY :!:
Przyczyna - mała ekipa
Być może to będzie niedziela ale jeszcze nic nie pisze.
A jak nie wyjdzie to za tydzień.

UWAGA UWAGA UWAGA
Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 16:44 przez Jaca997, łącznie zmieniany 4 razy.

skorpion1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skorpion1 » 02 lip 2009, 13:20

Kurcze sobota odpada chyba że coś sie u mnie zmieni ale wątpie :cry: .Piątek był by najlepszy

[ Dodano: 2009-07-02, 13:36 ]
Jeszcze jedno widze że paru kolegów jest też za piątkiem jeśli ktoś już ma swoją rodzinkę chce jej poświęcać więcej czasu a piątek to jeszcze taki dzień gdzie można sobie pozwolić na wypad pomyślcie nad tym ;-)

no name
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: no name » 02 lip 2009, 15:50

ja zobacze czy bede :-/ brak $$$ :evil:

Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 02 lip 2009, 15:50

Hmmm no ciężko powiedzieć. Ekipa jak Wam odpowiada? Piątek czy sobota? Ja mówię że mnie na bank w piątek i Tomka nie będzie. Musimy zrobić wpisy do indeksu w szkole w Bydgoszczy. Najwyżej byśmy dojechali do Was później. Byście pojechali na Barbarkę i wszystko przygotowali na grilla. Ale niech każdy powie jaki dzień mu pasuje.

no name
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: no name » 02 lip 2009, 15:51

ja jak tam Tomek da rade zalatwic te pacholki ??

[ Dodano: 2009-07-02, 15:52 ]
piatek mi nie pasuje bo robote koncze o 15 w domu jestem kolo 16 a na 17 bym sie nie wyrobil bo by mi sie nawet dupska nie chcialo ruszyc :-P

Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 02 lip 2009, 16:14

UWAGA UWAGA UWAGA

:!: SPOT ANULOWANY :!:
Przyczyna - mała ekipa
Być może to będzie niedziela ale jeszcze nic nie pisze.
A jak nie wyjdzie to za tydzień.

UWAGA UWAGA UWAGA
Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 16:21 przez Jaca997, łącznie zmieniany 1 raz.

no name
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: no name » 02 lip 2009, 16:21

ja proponuje zeby kazdy chetny wpisal sie na liste :mrgreen: ldobrze by bylo zeby kazdy zglosil swoj glos zeby bylo jasne czy warto cos takiego organizowac w stepnie padlo na sobote lub niedziele ale to sie ustali w praniu :-P to zaczynamy zapisy na grilla :
1. no name [jezeli nic mi nie wypadnie]
2.

Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 02 lip 2009, 16:45

No name nie ma co dzwoniłem, dowiadywałem się i góra z 4 osoby by były :-/ Jak co to niedziela chociaż też jest nie pewna a jak nie to za tydzień.

no name
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: no name » 02 lip 2009, 16:51

az ku... a zawsze jest tyle chetnych ale jak co do czego dojdzie to nikt sie nie odzywa :evil: ten grill to nam w nastepnym tysiac leciu nie wypali jak bedziemy sie tak zbierac :-/ ja jestem za tym zeby zrobic grilla w tyle osob ile bedzie moglo i chcialo wpasc :mrgreen: a tego kogo nie bedzie o minie swietna zabawa <ok> mozna zbrac swoich kumpli i kolezanki zeby bylo nas wiecej :-P

drookash
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: drookash » 02 lip 2009, 17:31

Hmm... dziwne podejście :(
Po pierwsze uważam, że spoty są... za często !
Jeżeli ktoś ma jechać kilometrami CO TYDZIEŃ by widzieć się przez 2-3h to szczerze mówiąc - szybko się znudzi. Nie każdemu pasuje. Spotykajmy się RAZ W MIESIĄCU, ale termin spotkania ogłośmy na miesiąc przed. Wówczas będzie możliwość by zaplanować sobie czas wolny i móc przyjechać, odpicować furkę, wyplakować oponki itd...
Dlaczego na tym forum nie ma prawie żadnej dyskusji technicznej tylko spoty i spoty ?
Zaglądam regularnie na inne fora samochodowe i wątkami z największą ilością postów są sprawy techniczne - tutaj nic.... Czy wasza miłość do Audiczek to tylko spoty ? Chyba każdy z nas powinien chociaż wiedzieć co ma pod maską, jakie fele mu wejdą, jakie ma hamulce itd... Nie ma żadnych pomysłów jak zmodernizować furę, tylko w kółko grill i grill...
Jaca997 odawala kawał dobrej roboty z filmami, no name próbuje nas na siłę swatać z VAG, ktoś tam jeszcze się czasami odezwie z jakimś pomysłem.
Panowie... zaplanujcie spot po wakacjach - teraz większość z nas albo morze, albo jakieś jeziorko, albo jeszcze inne przyjemności.
Raz a dobrze... planujmy zlot za 2-3 tygodnie, ogłośmy to wcześniej i mamy komplet z kuj-pom, a nie co chwilę kilka osób odpada bo im nie pasuje.
Komentować :P

Awatar użytkownika
seba6891
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: seba6891 » 02 lip 2009, 18:09

i tu kolega drookash ma chyba racje. nie kazdy jest w stanie zorganizowac sobie czas na 2-3 dni przed spotem. jedni sie ucza, inni pracuja a jeszcze inni maja rodzine (ktora stoi na pierwszym miejscu - nawet przed AUDI)a czestotliwosc? ceny LPG, PB i ON ida w gore i nie zawsze jest kasa by zalac do baku. spoty co miesiac to dobra propozycja (podobnie jak to by raz jechac do CT a raz do CB a innym razem do CW, bedzie wtedy sprawiedliwie) nie znudza nam sie, bedzie czas na organizacje i zalatwienie wolnego czasu i zaskoczenie innych czyms nowym a swoim AUDI

Awatar użytkownika
Pelek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Pelek » 02 lip 2009, 19:08

Dokladnie :!: ,dlatego tez odzywam sie na forum ze bede na spocie co 2 tygodnie ale naprawde bym z checia sie spotkał raz w miesiacu,raz a porządnie!!!napewno jak by sie odbywało raz w miesiacu to kazdy by sobie ręke odgryzł aby byc na spotkaniu,bo bedzie wiedział ze go dobra zabawa ominie.ale spoko jak macie ochote sie spotykac co tydzien ja nie bronie,bo to tez jest zabawa i w ogóle.i jak cos mi pasuje to tez wpadam ;-) tyle...

Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 02 lip 2009, 19:13

Zgadzam się w 100%. Ten spot był ogłoszony rzutem na taśmę więc się nie dziwie że parę osób to tak przyjęła. Zazwyczaj ogłaszałem spotkanie tydzień przed a tym razem było inaczej. Trochę w ostatnim czasie myślałem o tym samym co drookash napisał. Myślę że zbyt często są spoty. Ogłaszałem je bo myślałem że wszystkim to pasuje i problemu nie ma w zebraniu ekipy. Dużo osób nie ma czasu, szkoła, praca, rodzina i oczywiście koszt paliwa, który w ostatnim czasie nas zaskoczył. My z CT nie mamy może takiego problemu bo już jesteśmy na miejscu ale już CB to rzecz jasna. Co tydzień taka wycieczka nie jest tania. Najlepiej będzie ogłaszać spot z 2,3-tygodniowym wyprzedzeniem i zrobić naprawdę odjechaną imprezkę na spocie. Między innymi grill, który planujemy od 2-ch miesięcy, może jakiś wypad na cały dzień na jakąś działeczkę, Ciechocinek, jeziorko itp. Na pewno każdy rzuci jakimś ciekawym pomysłem i sobie coś zaplujemy wspólnie. Dzisiaj rozmawiałem z paroma osobami to ten tydzień ciężko będzie coś wykombinować. Więc ogłaszam że w tym tygodniu nie będzie spota. Nowi koledzy spokojnie na pewno się jeszcze załapiecie na nie jedno spotkanie ;-) Wsio

No to już może na razie zakończmy temat spota a ja powiem że dzisiaj poleciało mi 340zł na środkowy i końcowy tłumik i filtr od gazu :-( Ale czego dla Audiczki się nie zrobi by była lepsza :mrgreen:

Awatar użytkownika
bakerpk
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bakerpk » 03 lip 2009, 02:41

To wy ustalcie kiedy spot, to ja wpadnę :-P Tyko mówię, ze 17,18,19 jestem pod domkami jbc :-) Mi najlepiej pasuje w piątek bo w weekend pracuje akurat :-(

no name
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: no name » 03 lip 2009, 16:56

drookash pisze:no name próbuje nas na siłę swatać z VAG
nic nie probuje na sile kazdy ma swoj wlasny rozum !!! i to od niego zalezy czy bedzie chcial jwzdzic na spoty vag :-P a co do tych spotow to moze i jest racja :-D ale za jakis czas komus sie odwidzi bo 2-3 godz beda dla niego za malo z wlaszcza raz w miesiacu gdy bedziemy sie wspolnie spotykac 8-) jezeli komus nie pasuje przyjezdzac na spoty za kazdym razem to nic sie przecierz nie stanie kazdy rozumie ze nie ktorzy z nas maja rodzine, prace czy tez szkole :-/ ja tez jestem czlowiekem i tez mam swoje obowiazki ja jak co moge wpadac na spoty tak czesto jak bedzie trzeba :mrgreen: jezeli komus pasuje i odpowiadaja spoty w ct tak jak to bylo do tej pory to mozna je organizowac tylko i wylacznie dla chetnych kto bedzie chcial to wpadnie i tyle nikt nie bedzie mial do nikogo zalu o to jak go nie bedzie :-|

a i jeszzce co do spotow kuj.pom pewnie chodzi tez o to ze spoty sie odbywaja przewaznie w ct ?? jezeli komus to nie odpowiada to zawsze moze podsunac jakies sugestie ale nikt nigdy nic nie pisze. ostatnimi czasy spoty zrobily sie monotonne bo ciagle jedziemy na barbarke i to jest wszystko :-P ja bym proponowal zeby kazdy spot odbyl sie w innym miejscu niz poprzedni to by bylo najlepszym rozwiazaniem <ok>

to by bylo na tyle 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kujawsko-Pomorskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl