Napotkani koledzy
- damian19772
- Forum Audi 80

Dzisiaj byłem w Legnicy i jak wracałem przed 20.00 to na wylotówce na Jelenią Górę/ Bolków itp. widziałem bordowe B3 chyba z wlepką z tyłu po lewej stronie - poganiała do centrum (czy to nie przypadkiem enzoo)
No i dalej przed Jaworem mijałem bardzo ładnego srebrnego avancika śmigającego od strony Bolkowa do Jawora/ Legnicy, ale nie wiem kto to (jeśli mnie oczy nie myliły to też była wlepka z tyłu) godzina około 20.10
No i dalej przed Jaworem mijałem bardzo ładnego srebrnego avancika śmigającego od strony Bolkowa do Jawora/ Legnicy, ale nie wiem kto to (jeśli mnie oczy nie myliły to też była wlepka z tyłu) godzina około 20.10
Dzisiaj godzina 17:00 w Zbąszyniu Widziane b4 avant czerwone z wielką nalepką na szybie z tyłu www.audi80.pl oraz mała klubową na klapie .... niestety wiem czyje to jest albo było audi kolegi Willi .... niesteyty obecny własciciel nie kwapi sie aby sie tu zaresjestrowac
Też często jeżdżę tą trasą hehe. Trzeba się liczyć z tym że 80% (jak nie więcej) b3 i b4 pojawiających się na tej drodze nie ma nic wspólnego z Audi80.plavo pisze:`ja ostatnio trase Katowice - Rzeszów
pelno 80 i zadna wlepki nie miala.. a jak machalem to sie patrzeli jak na glupka :evil:
Pozdrawiam <ok>
wczoraj (10.07):
miedzy Zakopanym a Poroninem około godziny 7 rano biała B3 ze starą wlepą na tablicach Zakopiańskich
okolice Częstochowy, siwa B3 na tablicach z Warami i Mazur
w okolicach Łodzi srebrna B3, tablic nie pamiętam
w Łodzi srebrna B4, nie wiem czy klubowa, ale kierowca się obejrzał za mną
Taka mała wycieczka południe -> północ
Pozdro dla wszystkich :mrgreen:
Taka mała wycieczka południe -> północ
Pozdro dla wszystkich :mrgreen:
- karolas123
- Forum Audi 80