[All] Klocki hamulcowe
-
- Audi 80 Klub
witam serdecznie koledzy . mam pytanie zmeiniloem klocki w mojej B3 orginaly ATE na klocki firmy BRECK i te klocki to szajs jakich malo , pyla bardzo mocno , piszcza jak choroba czy to przy szybkiej jezdzie czy przy wolnej no coz tu mowic NIE POLECAM NIKOMU , A TERAZ koledzy mi doradzcie jakies inne klocki dobre i w miare rozsadnych pieniadzach , Pozdrawiam
- tokarka606
- Forum Audi 80
Osobiście polecam klocki Ferodo Premier i tarcze ATM Mikoda wiercone i frezowane. Klocki mają zero pylenia i zero piszczenia. Hamulce w komplecie (4 tarcze i kmpl klockow) wymieniłem 5500km temu. Dziś boję się dotykać hamulca bo rozklejam się na przedniej szybie. Nawet 5 hamowań ze 150 do 0 pod rząd nie osłabiło hamowania ani troszkę - testowałem osobiście. Komplet tarcz 305pln, klocki przód 139, tył 99. Polecam.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
https://audi80.pl/all-niezbednik-pos ... t50207.htm
trw nigdy nie miałem, bosh po 2latach wytarł sie do blach, meyla mam w jednym i drugim aucie i naprawde baardzo dobrze sie spisują
jesli chodzi o klocki ate szybciej sie przegrzały niż bosh który wytarł sie do końca
trw nigdy nie miałem, bosh po 2latach wytarł sie do blach, meyla mam w jednym i drugim aucie i naprawde baardzo dobrze sie spisują
jesli chodzi o klocki ate szybciej sie przegrzały niż bosh który wytarł sie do końca