Deskorolka
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bardzo ładne felgi stylowe , konkretne
prezentuje się zacnie i popieram kolegę co do modyfikacji w cabrio , cóż więcej prócz gleby ,konkretnej felgi można zrobić żeby nie zepsuć uroku i lini auta <ok>
ja zaś mam inne marzenie co do felg są to keskiny KT4 na które poluje w polsce i zagranicą jak sie uda to też zakupię w rozmiarze of course 17 .
prezentuje się zacnie i popieram kolegę co do modyfikacji w cabrio , cóż więcej prócz gleby ,konkretnej felgi można zrobić żeby nie zepsuć uroku i lini auta <ok>
ja zaś mam inne marzenie co do felg są to keskiny KT4 na które poluje w polsce i zagranicą jak sie uda to też zakupię w rozmiarze of course 17 .
Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 11:25 przez wysio, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80
To może sesja na 3 cabrio? Miejscówki się znajda, w mojej galerii są Murcki a jeszcze na szopkach jest fajna chociaż dużo ludzi z okolicy tam jeździ http://picasaweb.google.com/mihoo83/Aud ... 5468192786 to tak podgladowo.kolczat pisze:no meir, licze na jakas sesyjke z tym ze narazie szukam odpowiedniej miejscowki ;]
Co by OT nie było gratki zakupu piękne te felasie.
pewnie ze bym sie zabrał zawsze sobie tez mozna zrobic mini spota nad zalewem słyszałem ze tam bywasz czasami, mysle ze najpóżniej sie spotkamy na spocie dwudniowym w oświęcimiu
Ostatnio zmieniony 12 lip 2009, 11:52 przez papaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No prosze jaki fajny okazik sie trafil, wyglada calkiem spoko nie powiem ze nie.
Masz racje nie pisz o planach bo wszystko przychodzi z czasem, pomysly na zmiany rownież.
Felga elagancka 8-) szeroka 17 do cabrio lezy idealnie. Tylna felga 10x17" jakie ma ET :?: Heh czasem jak sie za mocno docisnie to potem sa jajka zeby odkrecic dekielek, tez raz sie meczylem .
Pozdrowienia i powdzenia w dalszych modach <ok>
Masz racje nie pisz o planach bo wszystko przychodzi z czasem, pomysly na zmiany rownież.
Felga elagancka 8-) szeroka 17 do cabrio lezy idealnie. Tylna felga 10x17" jakie ma ET :?: Heh czasem jak sie za mocno docisnie to potem sa jajka zeby odkrecic dekielek, tez raz sie meczylem .
Pozdrowienia i powdzenia w dalszych modach <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
et? ciezko powiedziec bo tak naprawde to wyprosilem kolesia ktory sprzedawal cabriosa na tych felach zeby mi je sprzedal, wiec wiedzialem jak wygladaja na aucie i ze pasuja, ogladalismy z meirem jakie to bylo ale juz nie pamietam ;p
co do dekla poprostu ponoc w przesylce stracilo sie 5 srob i dwa klucze do dekli i nie maielm wogole czym odkrecic ;p
co do zmian, to moge zdradzic ze przed spotem w osw. szukuje sie niezly rarytas, juz leci do mnie ma byc najpozniej wlasnie tydzien przed spotem ;]
co do dekla poprostu ponoc w przesylce stracilo sie 5 srob i dwa klucze do dekli i nie maielm wogole czym odkrecic ;p
co do zmian, to moge zdradzic ze przed spotem w osw. szukuje sie niezly rarytas, juz leci do mnie ma byc najpozniej wlasnie tydzien przed spotem ;]