[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
Masz szczęście, ze Ci tak pisze System Procon-ten to taki bajer, ze w razie zderzenia z pojazdem (lub drzewem czy z czymś tam innym ) kierownica chowa się, żeby głowa o nią nie uderzyła. A sofica to firma produkująca tresery tylko nie ma na nich napisu treser (w helli są). Tak jak napisales, nie jest to żaden szajstrepek pisze:na plastiku (między deską rozdzielczą a kierownicą) pisze "procon", każdy tak ma?
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Coraz bardziej mi się samochodzik podoba, nawet do braku wspomagania się przyzwyczaiłem już (bice mi napuchły :mrgreen: ) Dzisiaj zauważyłem, że ma lekko przyciemniane szyby.
Zrobiłem już tym samochodem 150km a wskaźnik paliwa ledwie opadł Przed chwilą jeszcze co nie co spuściłem z ciężarówki ojca... będzie jazdy co nie miara 8-)
Zrobiłem już tym samochodem 150km a wskaźnik paliwa ledwie opadł Przed chwilą jeszcze co nie co spuściłem z ciężarówki ojca... będzie jazdy co nie miara 8-)
wstaw sobie wspomaganie. tez nie mialem jak kupowalem. teraz po dolozeniu jazda to prawdziwa przyjemnosc. a mozna to zrobic tanio. ja za same czesci lacznie z plynem i paskiem zmiescilem sie w 300zl (nie licze kosztow przesylek). jest na forum temat w ktorym uzytkownik o nicku kikut... opisal wszystko tak dokladnie ze kazdy da rade to skompletowac. polecam ta przerobke. a samochod z tym silnikiem naprawde super sprawuje sie w trasie. piekna elastycznosc, wyprzedzanie to przyjemnosc. w miescie odrobine gorzej bo z niskich obrotow szalu nie ma ale i tak patrzac na spalanie i osiagi tego silnika to naleza sie poklony konstruktorom vw za ten silnik. dodam tylko ze moj ma ponad 400K przebiegu a chodzi jak nowka (jedynie turbo musze zmienic). gratuluje wyboru bo wg mnie najlepszy. pozdro
gdybys nosil sie z zamiarem zalozenia wspomagania to pisz na pw. postaram sie pomoc
gdybys nosil sie z zamiarem zalozenia wspomagania to pisz na pw. postaram sie pomoc
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- trepek
- Forum Audi 80
Jeszcze kilka poprawek musze w niej wprowadzić Wojtku (hehe, mam tak jak Ty, samochód musi być idealny, teraz wakacje więc czas mam), m.in. dobrze spasować kierunkowskazy, lakier przeczyścić, felgii odnowić, środek samochodu wyprać itp.
Koło bagażnika już zrobiłem
A tak to narazie "testuje samochód" i dokładnie szukam, co pod względem mechanicznym trzeba wymienić.
[ Dodano: 2009-07-17, 22:39 ]
Prace nad samochodem wciąż trwają
Ostatnio go pierwszy raz przepolerowałem, oto efekt:
Dzisiaj zakupiłem kubełki do swojego samochodu. Narazie zostały zamontowane jedynie same fotele, obicia na drzwi wkrótce zostaną założone Ciemny welur
.
To jeszcze nie koniec zmian i modernizacji.
Koło bagażnika już zrobiłem
A tak to narazie "testuje samochód" i dokładnie szukam, co pod względem mechanicznym trzeba wymienić.
[ Dodano: 2009-07-17, 22:39 ]
Prace nad samochodem wciąż trwają
Ostatnio go pierwszy raz przepolerowałem, oto efekt:
Dzisiaj zakupiłem kubełki do swojego samochodu. Narazie zostały zamontowane jedynie same fotele, obicia na drzwi wkrótce zostaną założone Ciemny welur
.
To jeszcze nie koniec zmian i modernizacji.
- trepek
- Forum Audi 80
Staram się jak mogę aby przywrócić jej należyty blask. Z każdą godziną pracy i litrem wylanego potu bardziej przyciąga uwagę Naprawdę jest o co walczyć i co pielęgnować, z każdą rozebraną częścią jestem tego bardziej pewien.
Poprostu w dniu zakupu było brzydkim kaczątkiem, które mam nadzieję, przeistacza się powoli w łabędzia.
Poprostu w dniu zakupu było brzydkim kaczątkiem, które mam nadzieję, przeistacza się powoli w łabędzia.