[B3 1.8s] Wymiana tylniej belki czy będzie pasować od b4
- KoTeK_Malbork
- Forum Audi 80
[B3 1.8s] Wymiana tylniej belki czy będzie pasować od b4
Tak jak w temacie muszę wymienić tylna belkę w swojej B3 niestety dosyć mało tego mam w zasięgu więcej od B4 czy będzie pasować oczywiście od sedana do sedana.
Re: [B3 1.8s] Wymiana tylniej belki czy będzie pasować od b4
WITAMKoTeK_Malbork pisze:Tak jak w temacie muszę wymienić tylna belkę w swojej B3 niestety dosyć mało tego mam w zasięgu więcej od B4 czy będzie pasować oczywiście od sedana do sedana.
INFORMACJE KTÓRE POTRZEBUJESZ ZNAJSZIESZ W
CENTRUM AUDI 80 > DANE TECHNICZNE
Ale nie wydaje mi się ze będzie to możliwe.
- KoTeK_Malbork
- Forum Audi 80
w sumię sam doszedłem do tego że nie będzie pasować wystarczyło znaleść podobne fotki belki od B3 i B4 widać różnicę.
[ Dodano: 2009-07-14, 22:38 ]
A pytanie co poradzicie na temat modeli belek z jakiego auta podpasują bo dziś mechanik mi znalazł z jakiejś b3 ale trochę nowszej i juz nie pasuje a teraz mam ofertę kupna od auta trochę starszego cześć będę mógł oddać tylko że gorzej z wysyłką by było tego nie zwrócą a to 100zł:(
moje auto to 1.8 benzyna 88 rocznik
tamte auto 1.8 benzyna 87 rocznik.
Oba mają bębny.
[ Dodano: 2009-07-14, 22:38 ]
A pytanie co poradzicie na temat modeli belek z jakiego auta podpasują bo dziś mechanik mi znalazł z jakiejś b3 ale trochę nowszej i juz nie pasuje a teraz mam ofertę kupna od auta trochę starszego cześć będę mógł oddać tylko że gorzej z wysyłką by było tego nie zwrócą a to 100zł:(
moje auto to 1.8 benzyna 88 rocznik
tamte auto 1.8 benzyna 87 rocznik.
Oba mają bębny.