mam pytanie który z moderatorów usunał moje ogłoszenie w dziale sprzedam rózne :?:
I dlaczego? Nie otrzymałem maila z wyjaśnieniami
Ogłoszenie dotyczyło Yamahy FZR 600R
witam
latam po tym forum tak gdzies od poczatku roku
zalogowałem sie tu zeby szukać info o audi 80 cabrio i nie tylko
jezdze troche po zlotach aut z grupy VAG i mam taka sugestie
-dział zloty/spoty jest podzielony na grupy lokalne a to oznacza miom zdaniem tyle ,ze forum sie dzieli a nie łaczy. Powinien byc jeden dział wspólny zloty/spoty tak ze jak bedzie jakis gruby zlot w PL czy zagranica wszyscy to widzieli
(przykładem jest zlot VAG EVENT którego info było w wielkopolsce a co np. z ogólnopolskim zlotem VW-MANIA ,bedzie o nim pisało w kujawsko-pomorskim?)
-fajnie by było jakby był oddzielny dział dotyczacy problemów cabrio bo wcale nie jest tak łatwo w wyszukiwarce znależdż konkretnej informacji
narazie to tyle...
Czy jest techniczna możliwość na naszym forum zrobienia czegoś takiego jak "ulubione tematy" czy innymi słowy "obserwowane tematy" :?:
Chodzi mi o jedno miejsce w którym można by sobie gromadzić linki do tematów szczególnie nas interesujących, żeby nie trzeba było szukać po sto razy tych samych rzeczy, albo jak się wygrzebie jakiegoś rodzynka, żeby go sobie przeczytać np. w innym miejscu.
Temu piszę w "innym miejscu" bo mam na myśli że w pracy rzucę okiem na forum a poczytać dokładnie chciałbym w domu na innym sprzęcie. Więc zwykłe "ulubione" w przeglądarce nie sprawdzają się i przydałyby się takie "ulubione on line".
Mam małe pytanko, czy można zrobić ten przycisk "dodaj zdjęcie" który był w starym stylu ?
Przyznam że zabawa z dodawaniem na piechotę, na dłuższą metę jest trochę uciążliwa. Na razie starałem się tak robić żeby nie dokładać roboty władzy, ale uważam że to bardzo ułatwiało sprawę. <ok>
kubik pisze:czy można zrobić ten przycisk "dodaj zdjęcie" który był w starym stylu
Dodane.
Pamiętajcie, aby bardzo ważne i praktyczne rzeczy jak schematy, instrukcje, itp dawać jako załącznik na forum.
Inne, różne rzeczy, proszę korzystac z odnosnika "dodaj zdjęcie" widocznego podczas pisania postu pod oknem s tekstem.
Mam jeszcze jedno pytanie. W starym stylu była zakładka "użytkownicy" a teraz jej nie ma.
Czasem z niej korzystałem . Teraz jest ciężko znaleźć usera który rzadko pisze.
Może niech się też inni wypowiedzą czy korzystali z tej zakładki i czy jest ona potrzebna.