[b3/b4] Gadzet - dekory ori vs. okleiny
[b3/b4] Gadzet - dekory ori vs. okleiny
Witam.
Co myślicie na temat okleiny wnętrza audi. Warto sie w to bawić?
http://moto.allegro.pl/item191438197_ok ... _0_zl.html
Zakładał już ktoś coś podobnego? Mile widziane fotki :->
Pozdrawiam
Co myślicie na temat okleiny wnętrza audi. Warto sie w to bawić?
http://moto.allegro.pl/item191438197_ok ... _0_zl.html
Zakładał już ktoś coś podobnego? Mile widziane fotki :->
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 23:29 przez mum1n, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Maniek_Service
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
mam w drewnie ale jakos jak patrze na te zdjecia to lipa:) karbon mysle ze jest najciekawszy np.w audi a4 jest troszke
ja juz kupilem z ta okleiną
ja juz kupilem z ta okleiną
Ostatnio zmieniony 05 maja 2007, 09:52 przez sliszew, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja założyłem z tej właśnie firmy i jestem zadowolony. Wygląda to mniej więcej tak
A tutaj dałem jeszcze kilka viewtopic.php?t=3127&postdays=0&postorder=asc&start=15
W tej chwili doszły jeszcze ringi na zegary główne i dodatkowe. Jestem bardzo zadowolony, bo ożywiło to wnętrze.
Tylko przy zamawianiu trzeba skontaktować się ze sprzedawcą bo zestaw nie zawiera elementów na drzwi (dziurkowane paski przy boczkach z parapetami) a bez tego wygląda kiszkowato. Ja nie zauważyłem tego i później gościowi musiałem zrobić i wysłać szablony to dorobił i jest ok.
A tutaj dałem jeszcze kilka viewtopic.php?t=3127&postdays=0&postorder=asc&start=15
W tej chwili doszły jeszcze ringi na zegary główne i dodatkowe. Jestem bardzo zadowolony, bo ożywiło to wnętrze.
Tylko przy zamawianiu trzeba skontaktować się ze sprzedawcą bo zestaw nie zawiera elementów na drzwi (dziurkowane paski przy boczkach z parapetami) a bez tego wygląda kiszkowato. Ja nie zauważyłem tego i później gościowi musiałem zrobić i wysłać szablony to dorobił i jest ok.