siema.moj kumpel ma 80 b4 abk i ma problem z wycieraczkami tzn. same sie wlaczaja tak co jakies 20s , czasowki dzialaja ok , jak zalaczy spryskiwacze to wycieraczki wycieraja z 6 razy (a powinny chyba 2 albo 3 przynajmniej u mnie tak jest)...przekaznik jest ok, bezpieczniki tez... i teraz pytanie czy to jest wina pajaka czy moze jeszcze czegos innego?
pozdro
[B4 ABK] problem z wycieraczkami
Re: [B4 ABK] problem z wycieraczkami
jak zalaczy spryskiwacze to wycieraczki wycieraja z 6 razy (a powinny chyba 2 albo 3 przynajmniej u mnie tak jest)..
u mnie przy spryskaniu szyby wycierają 5 razy a jeśli chodzi o samoczynne załączanie się wycieaczek to raczej stawiam na pająk, jakieś zwarcie się robi bo jeśli uszkodzony by był przekaźnik to albo wogóle by nie działały albo zatrzymywały by się w różnych częściach szyby.
u mnie przy spryskaniu szyby wycierają 5 razy a jeśli chodzi o samoczynne załączanie się wycieaczek to raczej stawiam na pająk, jakieś zwarcie się robi bo jeśli uszkodzony by był przekaźnik to albo wogóle by nie działały albo zatrzymywały by się w różnych częściach szyby.