mam problem a właściwie pytanie właśnie zaczełem sie bawić moim autkiem i postanowiłem obadać czemu nie swieca mi chyba kierunki w zderzaku
http://morus.fotosik.pl/albumy/104891.html#e ( zobacz tu)
mam kierunki przy lampach a ztych w zderzaku chciałem zrobić cos takiego jak światła obrysowe czy jakoś tak
i niewiem pod co mam sie podpiąc z tymi kabelkami bo orginalnie to w tej chwili to sa podłączone gdzieś do lamp a jak wstawiłem tam zarówke to na zadnych właczonych swiatłach te nie świeciły. wie ktoś morze jak to ma być albo jakl to zrobić????????
dziekuje za karzda informacje
[80 B4] kierunki w zderzaku
[80 B4] kierunki w zderzaku
Ostatnio zmieniony 30 gru 2006, 15:04 przez morus, łącznie zmieniany 1 raz.
jest tak ze moja audi ma kierunki razem z lampami i one działaja i jest ok.
a w zderzaku mam przeciwmgielne i obok kierunki które mi nigdy nie działały dzisiaj wstawiłem tam zarówki i tez nie swieci.
wiec chce tam wstawić jakies zarówki i podłączyć pod coś ( i tu niewiem pod co) zeby jak włącze swiatła to one swieciły cały czas. cos na kształt swiateł obrysowych jakie sa w niekturych autach.
a w zderzaku mam przeciwmgielne i obok kierunki które mi nigdy nie działały dzisiaj wstawiłem tam zarówki i tez nie swieci.
wiec chce tam wstawić jakies zarówki i podłączyć pod coś ( i tu niewiem pod co) zeby jak włącze swiatła to one swieciły cały czas. cos na kształt swiateł obrysowych jakie sa w niekturych autach.
ok jak wszystko zrobie to foty umieszcze myśle jakies 2 tygodnie i gotowe ze względu na brak czasu i kupienie diud terz troche zajmie bo musze jechac do gorzowa po nie a jak wczesniej wspomniałem nimam zabardzo czasu. ale coś sie wymyśli :mrgreen:
[ Dodano: 2007-01-06, 13:12 ]
właśnie grzebie sie z tymi światłami podłączyłem sie tak jak mówicie pod postojowe i kupa nić nie świeci niemam pojęcia czemu jakiś spadek mocy czy co ? wie ktoś co jest grane bo mam dzisiaj czas CHECI ale niemam juz pomysłów:-(
POMOCY
[ Dodano: 2007-01-28, 10:10 ]
Mój problem nadal jest nierozwiązany pomorze ktoś???
[ Dodano: 2007-01-06, 13:12 ]
właśnie grzebie sie z tymi światłami podłączyłem sie tak jak mówicie pod postojowe i kupa nić nie świeci niemam pojęcia czemu jakiś spadek mocy czy co ? wie ktoś co jest grane bo mam dzisiaj czas CHECI ale niemam juz pomysłów:-(
POMOCY
[ Dodano: 2007-01-28, 10:10 ]
Mój problem nadal jest nierozwiązany pomorze ktoś???