[80 ALL]Montaż uniwersalnego centralnego zamka
Mam taki zamek u siebie w wozidełku jestem zadowolony z tego wszystko dziala ok w zime też nie bylo problemów z otwieraniem. Dobre rozwiazanie jesli nie ma sie centralnego w aucie gdy sie cos popsuje to nie ma problemow bo jest zbudowany jeden silownik z kilku czesci tylko w tym silniczek a master ma jeszcze microprzełocznik Panowie mam pytanko co do montazu siłownika do klapy bagaznika myslelm zeby go otwierac z kabiny przełacznikiem i nie wiem jak go podlaczyc zeby to tak dzialalo bo troszke mnie denerwuje ciagle wyciaganie kluczyka ze stacyjki zeby bagaz. otworzyc
pozdrawiam
pozdrawiam
- damian19772
- Forum Audi 80
Wpsz w wyszukiwarke "centralny na pilota" i masz odpowiedz.. ja juz wybralam:grubby_m pisze:Koledzy a gdybym chciał po prostu pilot ewentualnie plus alarm bo centralke mam od AUDI.
Wie ktoś jak to zrobic??
http://www.allegro.pl/item685917737_ala ... _logo.html
Tak jak anemia7 radzi. Wyszukiwarka i sterownik z alledrogo. Wszystkie są podobne. Bez problemu powinny działać. A czułość na burzę, czy na pijaka można ustawić <ok>grubby_m pisze:Koledzy a gdybym chciał po prostu pilot ewentualnie plus alarm bo centralke mam od AUDI.
Wie ktoś jak to zrobic??
[nie chciałbym kiczowego alarmu który odpali się przy małej burzy czy jak jakiś pijak się oprze o moje autko]
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Koledzy!
Ja natomiast miałem pustą Audi'czkę, założyłem alarma Phyton SP3000 V1 (demontaż z mojego poprzedniego auta ;P), podłączyłem wsio (odcięcie zapłonu, czujniki drzwi, czujnik klapy - pod oświetlenie itd.), ale mam pytanie, założyłem elektryczne szyby i mam tam moduł komfortu, chcę zrobić to tak, żeby po włączeniu alarmu zamykał się centralny i szyby razem. Obecnie mam centralny na "chodzie". Na chodzie jest, ale nie pamiętam jak się wpiąć, żeby alarm nim sterował Firmy nie pamiętam, a po sześciu latach od kupna kto trzyma pudełka itp.? Myślę kupić nowy zestaw bo siłowniki miałem już padnięte za kadencji poprzedniego auta. Jak by ktoś mógł mi pomóc w podłączeniu szyb to byłbym wdzięczny
Pozdrowienia i wszystkiego naj w święta
Andrzej.
Ja natomiast miałem pustą Audi'czkę, założyłem alarma Phyton SP3000 V1 (demontaż z mojego poprzedniego auta ;P), podłączyłem wsio (odcięcie zapłonu, czujniki drzwi, czujnik klapy - pod oświetlenie itd.), ale mam pytanie, założyłem elektryczne szyby i mam tam moduł komfortu, chcę zrobić to tak, żeby po włączeniu alarmu zamykał się centralny i szyby razem. Obecnie mam centralny na "chodzie". Na chodzie jest, ale nie pamiętam jak się wpiąć, żeby alarm nim sterował Firmy nie pamiętam, a po sześciu latach od kupna kto trzyma pudełka itp.? Myślę kupić nowy zestaw bo siłowniki miałem już padnięte za kadencji poprzedniego auta. Jak by ktoś mógł mi pomóc w podłączeniu szyb to byłbym wdzięczny
Pozdrowienia i wszystkiego naj w święta
Andrzej.
a no dzieki bardzo za odpowiedz
ps, podlaczylem sobie wszystko juz dzisiaj z przodu - m.in. kierunkowskazy - i pozniej patrze a tam prawy przedni kierunek nie dziala o_0 o co kamna..? dziwny zbieg okolicznosci, czy jak? sprawdzalem - nie ma pradu na przewodach, tyl smiga ok, ale nie wiem gdzie moge szukac przerwy..? kable z kierunkowskazow ida gdzies pod lampe a pozniej nie wiem.. nie mialem czasu rozbirac, jakies pomysly?? - wiem ze nie ten dzial na ten probolem.. ale moze macie jakies wskazowki
pozdrawiam!
ps, podlaczylem sobie wszystko juz dzisiaj z przodu - m.in. kierunkowskazy - i pozniej patrze a tam prawy przedni kierunek nie dziala o_0 o co kamna..? dziwny zbieg okolicznosci, czy jak? sprawdzalem - nie ma pradu na przewodach, tyl smiga ok, ale nie wiem gdzie moge szukac przerwy..? kable z kierunkowskazow ida gdzies pod lampe a pozniej nie wiem.. nie mialem czasu rozbirac, jakies pomysly?? - wiem ze nie ten dzial na ten probolem.. ale moze macie jakies wskazowki
pozdrawiam!