[Słupsk, Koszalin] wypad z ogniskiem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
[Słupsk, Koszalin] wypad z ogniskiem
Witam :!: Dziś przypadkowo spotkałem się z Tstr na mieście, troszkę pogadaliśmy i wpadliśmy na pomysł, żeby w plenerze gdzieś za tydzień w weekend - z soboty na niedziele - 27/28.06.2009 - zrobić ognisko, jakieś napoje wysoko schłodzone - nisko alkoholowe . Co o tym sądzicie? Byłby ktoś chętny? Miejsce jeszcze do rozważenia, ale myślę, że ciekawą propozycją by były okolice między Słupskiem, Koszalinem z Darłowem. <ok> <ok> <ok> Czekam na propozycje. 8-)
Ostatnio zmieniony 22 lip 2009, 11:42 przez spaykee, łącznie zmieniany 1 raz.
Trza odświeżyć temat, jak tam zamiary na wrzesień ?? Spaykee będziesz ty czy nie będziesz ?? wiem UK spoko temat, dresy wpuszczane w skarpetki i inne wynalazki ale trzeba by było się spotkać. Panowie jeżeli październik, to zapytam teściową czy byłaby możliwość zorganizowania grilla z pifem u mnie, no i oczywiście ze spaniem, trzeba by było zabrać tylko śpiwory ze sobą. Można by było skręcić małą impreskę <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Stary nie dam rady. Do polski zjeżdżam dopiero w przyszłym roku. Nie wiem kiedy dokładnie. Poszukaj lepiej jakiegoś fajnego 2,8V6 to dla Ciebie go sprowadzę. <ok> Póki co, nie wybieram się do Polski. Sorki chłopaki.Bibol pisze:Spaykee będziesz ty czy nie będziesz ?? wiem UK spoko temat, dresy wpuszczane w skarpetki i inne wynalazki ale trzeba by było się spotkać.