Witam
Nazywam się Adrian i pochodzę z pięknego miasta którym jest Olsztyn ;P
Posiadamy w rodzince 80-tkę już od 8 lat 1.8 B3 1987 r .
Zaraz będzie miała przelatane 300 tyś i czuje że jeszcze długo polata
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich ! Mam na imię Rafał , mam 80 B3 comfort edition 91r 1,8 E stronkę znalazłem szukając info na temat mojej 80 postaram się za nie długo wrzucić zdjęcia pozdrawiam wszykich !!
Witam od miesiaca jestem w posiadaniu B4 2.3 quatrro NG 133 kuce strasznie zaniedbana wiec mam zamiar dac jej drugie zycie rezanka jest sporo ale z pomoca tej stronki dam rade oczywiscie pochwale sie efektem koncowym mialem juz cygaro 2.0 to bylo cos!!mam nadzieje ze teraz tez sie nie zawiode pozdrawiam wszyskich
Witam
Artur z Górnego Slaska. Mam A90 NG quattro - autko nabyte do szutrowych zabaw, proste, ze zdrowym silniczkeim zasilanym tylko PB
nazwa Waszego klubu przewija się na innych forach, dlatego postanowilem się zarejestrować.l
Witam
Mam na imię Marcin (Cinek), Toruń to moje miasto. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 Coupe 2.6 z 1993r. w automacie ,full opcja, jeszcze po lekkich przeróbkach.
O klubie dowiedziałem się od kolegi. :evil: :lol: :-o
Witam
mam na imie Michał , jestem z Sochaczewa i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem znanego juz na forum B4 2.6 Quattro
Natrafiłem na klub przypadkiem poszukując informacji dotyczących mojego nabytku a że wypowiedzi i informacje wydały się rozsądne i przyjazne postanowiłem dołączyć.
Witam:) a ja mam na imie Krzysiek i mam b2;) mieszkam w Żabnie koło Tarnowa:)
Moja audiczka posiada silnik 1.6 TD ktory legitymuje sie mocą ponad 70 koni;) a dlaczego to juz moja słodka tajemnica:) samochod sprawdzany na hamowni;)
wykazało 74km:)
Cześć.mam na imię Sebastian.Obecnie mieszkam w Koszalinie.Od niedawna stałem się posiadaczem zielonej B4 2.6 V6 z 92 roku w sedanie.Auto jak na swój wiek jest zadbane i dostarcza wiele frajdy z jazdy.Niestety kilka drobnych problemów natury technicznej które mnie gryzą skierowały mnie na waszą stronę.Tak więc witam i pozdrawiam wszystkich.