Kombajn DVD - Audiola DVD992rds - brak pilota
Kombajn DVD - Audiola DVD992rds - brak pilota
Witam mam problem a mianowicie kupiłem Dvd z wysuwanym wyświetlaczem do mojej Coupetki tylko problem jest taki że nie mam do niego pilota dlatego cenna była atrakcyjna ale też się wrypałem bo myślałem że gdzieś go do kupie ale jak na razie szukam i nie widać efektu nie znalazłem zadniej stronki co by miała takie piloty i nie jest to łatwe jedyne co to w archiwum znalazłem kolesi co kiedyś kupowali takie dvd z allegro i wysyłam im pytanie czy jeszcze je maja a jak tak i im siadły czy maja jakieś części no i pilota ale nie tak bez pośrednio żeby nie krzyczeli nie wiadomo ile za pilota :-o wiadomo muszę wyłożyć ale chciałbym jak naj mniej i mam pytanie jeśli nie znajdę ori pilota mogę dopasować do niego jakiś inny z innego dyd lub uniwersalny jeśli tak to jakiej firmy i jaki model z góry dzieki i czekam a bym zapomniał moje Dvd to Audiola DVD992RDS
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 17:45 przez Elemel87, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamiennik pewnie jakiś się trafi. Poszukaj może w sklepie elektronicznym oni często mają takie rzeczy albo sprowadzają na zamówienie albo jakaś giełda elektroniczna.
[ Dodano: 2009-07-11, 23:54 ]
Chciałem zobaczyć gdzie mieszkasz ale Twoja miejscowość jest nie jednoznaczna znalało mi 20 takich
a chciałem Cie nakierować gdzie mógłbyś się udać
[ Dodano: 2009-07-11, 23:54 ]
Chciałem zobaczyć gdzie mieszkasz ale Twoja miejscowość jest nie jednoznaczna znalało mi 20 takich
a chciałem Cie nakierować gdzie mógłbyś się udać
Dębowiec koło Pk a dokładnej koło Prudnika woj Opolskie ale w mojej okolicy nie ma za bardzo dobrych serwisów czy sklepów z takimi patentami znaczy są ale oni potrzebują konkretów jaki pilot będzie śmigał to mi taki ściągną,tyle że też sobie w tedy już poradzę.
Ja potrzebuję nazwy jakiegoś lepszego pilota próbowałem już 3 uniwersalnych i lipa nie łapie
Ja potrzebuję nazwy jakiegoś lepszego pilota próbowałem już 3 uniwersalnych i lipa nie łapie