Witajcie klubowicze, chciałbym wam po krótce przedstawić sytuację w jakiej się znalazłem i jednocześnie ostrzec was.
Mianowicie dnia 16 czerwca bieżącego roku dogadałem się ze ślepakiem co do zakupu halogenów z jego auta.
17 czerwca wpłaciłem pieniądze i paczka została rzekomo wysłana 24 czerwca minął już prawie miesiąc a ja paczki nadal nie mam, prosiłem o podanie numeru paczki albo jakieś wyjaśnienie sprawy zostawałem zbywany.
Przez ostatnie 2 tygodnie wysłałem kilka wiadomości PW i nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Pieniądze może nie są duże ale zawsze to coś.
Był już podobny temat na forum dotyczący ślepaka ale myślałem że to będzie pojedyncza scysja w końcu każdemu mogą zdarzyć się jakieś problemy i może nie wysłać paczki, ale żeby tak traktować innych użytkowników to już chyba przesada...
Pozdrawiam was serdecznie i jeszcze raz ostrzegam.
[all]Uwaga na tego klubowicza: ślepak
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ileż razy można trąbić i głosić ABY NIKOMU, nie wpłacać z góry pieniędzy.
Ma halogeny czy inne gówno, to za pobraniem wysyła. Koniec kropka.
Lepiej dać 8-10 zł więcej za pobranie niż dać się oszukać.
Na jakiej podstawie, bez serwisu aukcyjnego, nie znając osobiście ślepaka, sokole oko czy innego usera, można mu wpłacać na konto w ciemno pieniądze. Nie potrafię tego zrozumieć.
Poruszacie się w internecie, pamiętajcie o tym i miejcie zawsze ograniczone zaufanie do ogłaszających się tu osób. U nas nie ma supportu, nie jesteśmy serwisem aukcyjnym, nie dokonuje się tego typu transakcji. Albo za pobraniem, albo wystawiać na allegro.
Ma halogeny czy inne gówno, to za pobraniem wysyła. Koniec kropka.
Lepiej dać 8-10 zł więcej za pobranie niż dać się oszukać.
Na jakiej podstawie, bez serwisu aukcyjnego, nie znając osobiście ślepaka, sokole oko czy innego usera, można mu wpłacać na konto w ciemno pieniądze. Nie potrafię tego zrozumieć.
Poruszacie się w internecie, pamiętajcie o tym i miejcie zawsze ograniczone zaufanie do ogłaszających się tu osób. U nas nie ma supportu, nie jesteśmy serwisem aukcyjnym, nie dokonuje się tego typu transakcji. Albo za pobraniem, albo wystawiać na allegro.
ślepy został poinformowany na kom. o tym, czekamy na odpowiedz.
podpisuje się pod tymbloku pisze:Ja nie mam nic do dodania. Pomogłem (mam nadzieję ) w skomunikowaniu się ze Ślepakiem. Nie mogę się wypowiedzieć...pomimo że to druga taka wpadka. Szkoda tylko że to tak psuje relacje miedzy Klubowiczami. Tym bardziej że sporo nas się zna.
Więc pisze. Paczki zostały wysłane w 100000% ale nie mam tego jak udowodnić.Pisałem kilka PW że nie chce właśnie "powtórki" z rozrywki tak jak miało się to do kierownicy Sprawa się tyczy za równo blendy jak i halogenów. Jestem w plecy o te rzeczy i żeby nie robić problemów zarówno koledze od halo jak i od blendy napisałem że do końca miesiąca oddam im pieniądze(obydwie paczki wysłane razem). Bo nie mam czasu latać po pocztach i pisac oświadczenia a żeby właśnie wyjść jakoś z twarzą oddam pieniądze i gdy będę miał urlop od 1 sierpnia się tym zajme na poczcie. Przepraszam za zaistniała sytuacje. Co do tego że to wysłałem są to tylko słowa....a czy mi ktoś wierzy czy nie to już nie ja będę oceniał.