[B4 2.8 AAH] Migająca kontrolka od awaryjnych
[B4 2.8 AAH] Migająca kontrolka od awaryjnych
Witam mam pytanie: dlaczego po zamknieciu samochodu miga mi imulsowo przycisk od awaryjnych, powinno tak być czy coś jest nie tak? Jak to odłączyć szkoda akumulatora.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
A u mnie dla odmiany nie miga wcale a centralny zamyka drzwi. A i mam z tym związane pytanie. Nie wiem czy w ogóle mam alarm, stara metoda że po zamknięciu drzwi kopnąć w koło i alarm nie wyje. Drzwi nie otworzę bo centralny je blokuje. To jak sprawdzić czy ja w ogóle alarm mam? I dlaczego lampka awaryjnych jak zamknę centralnym zamkiem nie miga a jak włączę awaryjne to miga??
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Zaraz, zaraz...dopiero teraz przypomniałem sobie, że u mnie miga na czerwono ten trójkącik w przycisku od tylnego przeciwmgielnego, a nie od awaryjnych. Czy tam są dwie żarówki, tego niestety nie wiem.korz_B4_BP pisze:A co z tą kontrolką w przycisku awaryjnych? Czy są tam dwie żarówki czy jedna ta sama??
-
- Forum Audi 80
U mnie alarm jest tylko kontrolka nie miga.Grzegorzbielsko pisze:Otwórz okno w drzwiach, zamknij drzwi kluczykiem i teraz otwórz drzwi pociągając ręką ryglem (tak jak byś był złodziejem i rozbił szybę) otwórz drzwi i włącz silnik. :] . jak wyje to masz alarm jak nie to nie masz.
Tylko gdzie ona w końcu jest, w którym włączniku.
Aha a czy przy włączaniu alarmu jak syrenka blinknie nie powinny błysnąć światła?