[Audi 80 B4 1Z TDI]chip i alu 17" sprzedany jest A4
informuje że zetorek zostaje nie sprzedaję go :mrgreen: w miedzy czasie zrobiłem kilka zmian
nowa wolna odma
nowe alu 8J17 borbet
nowe zdjęcia na 1 stronie
nowa wolna odma
nowe alu 8J17 borbet
nowe zdjęcia na 1 stronie
Ostatnio zmieniony 22 gru 2009, 12:17 przez kostrz, łącznie zmieniany 2 razy.
Staramy się by moc była z nami :mrgreen: a felga to borbet RS T18 8J17 z polerowanymi rantami myślę że fajny wybór zetorek teraz bardziej zauważalny :mrgreen:No ekipa z Parczewa bardzo mocna widzę No felga bardzo mocna <ok>
Ostatnio zmieniony 22 gru 2009, 12:18 przez kostrz, łącznie zmieniany 2 razy.
Niki20 nic mi nie wiadomo o pojedynczej sztuce
powodzenia w poszukiwaniu felgi
przeprowadziłem płukanie silnika zalałem zetorka teraz 5w40 Petro-canad zmieniłem wszystkie filtry Knechta, paliwa,powietrza, oleju, założone nowe uszczelniacze na pompę i wysprzęgnik sprzęgła wymieniony, płyn hamulcowy febi, chłodniczy g12, olej wspomagania febi, klocki przód ferrodo, okładziny tył 4max itd.
powodzenia w poszukiwaniu felgi
przeprowadziłem płukanie silnika zalałem zetorka teraz 5w40 Petro-canad zmieniłem wszystkie filtry Knechta, paliwa,powietrza, oleju, założone nowe uszczelniacze na pompę i wysprzęgnik sprzęgła wymieniony, płyn hamulcowy febi, chłodniczy g12, olej wspomagania febi, klocki przód ferrodo, okładziny tył 4max itd.
Tak sobie zmieniłem na płynach i olejach jak i częściach lepiej nie oszczędzaćNo to grubo poleciałeś. Taką audiolę to bym w ciemno kupował.
teraz już nie sprzedaje mojego zetorka
zastanawiam się nad zamontowaniem turbo garret T3 bo jest prawie bez problemu zamienne z moją T2 może coś z tego wyjdzie :mrgreen:
zastanawiałem się nad garrett staruszku z audi b2 1.6 td o numerach 068145703 B
465384-1 i raczej u mnie przy takiej ilości spalin jaką mam będzie dobrze się sprawować tylko dużo bym jej nie kręcił tak ok 1.5, 1.6 bara obawiam się tylko czy nie będę miał do około 2500 obr dużego doła ale co z tego wyjdzie to jeszcze sam nie wiem a może zostanę przy tej co mam zobaczymy
465384-1 i raczej u mnie przy takiej ilości spalin jaką mam będzie dobrze się sprawować tylko dużo bym jej nie kręcił tak ok 1.5, 1.6 bara obawiam się tylko czy nie będę miał do około 2500 obr dużego doła ale co z tego wyjdzie to jeszcze sam nie wiem a może zostanę przy tej co mam zobaczymy