Przywitaj się z nami
Pora się przywitać
.Mam na imię REMI urodziłem się i wychowałem w GDAŃSKU obecnie mieszkam w PRZYWIDZU 30 km od GDAŃSKA jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI 80 AVANT 1.6 ADA mam nadzieje że znajdę tutaj odpowiedz na wszystkie moje pytania związane z moim autem i poznam nowych znajomych z góry chciałby pozdrowić wszystkich członków tego forum 
Witajcie ... Mam na imię Piotrek i mieszkam w okolicach Limanowej
No i stało się ....
KRYZYS ...
Zdradziłem SUBARU ...
Drogą zakupu stałem się posiadaczem Audi 80quattro 2,3 B+LPG 92r.
Pierwsze spostrzeżenia ...
Poprzedni właściciel był idiotą auto ledwo udało mi się przyprowadzić do domu (100km) zero trakcji, zero panowania nad samochodem, bardzo dziwne zachowanie.
1:0 dla mnie - po wymianie kół samochód prowadzi i zachowuje się należycie - koła były w różnych rozmiarach przód i tył i w dodatku z popękanymi zbrojeniami ...
Kolejne spostrzeżenie .
Jako że mieszkam w miejscu gdzie posiadanie samochodu z napędem 4x4 jest koniecznością tak więc od wielu lat poruszam się takowymi ustrojstwami ... osobowymi, terenowymi. Często zmieniając samochody (trochę też handluję) Mam takie miejsce koło domu - ostry podjazd po trawie i w dodaktu podmokły.
AUDI JAKO JEDNA Z DWÓCH OSOBÓWEK - Wjechała na poziom gdzie podjeżdżały samochody terenowe na ogumieniu MT i blokadą tylnego mechanizmu różnicowego.
Tutaj dodam że drógą osobówką która wyjechała tak wysoko było stare Subaru Justy.
No i po co ja to piszę ...
Ano po to żeby wyrazić sympatię do tego samochodu ... Cena właściwie żadna 6500zł...
Radość z podjazdu ... nie do określenia. Komfort jazdy - zadowalający, resztę pokaże czas i eksploatacja (łatwo to auto mieć nie będzie - to dla żony
)
Tak więc witam Was wszystkich, serdecznie pozdrawiam i liczę w przyszłości na owocną pomoc w rozwiązywaniu problemów z autkiem ... w sumie to obym tej pomocy nie potrzebował
Piotrek L.
No i stało się ....
KRYZYS ...
Zdradziłem SUBARU ...
Drogą zakupu stałem się posiadaczem Audi 80quattro 2,3 B+LPG 92r.
Pierwsze spostrzeżenia ...
Poprzedni właściciel był idiotą auto ledwo udało mi się przyprowadzić do domu (100km) zero trakcji, zero panowania nad samochodem, bardzo dziwne zachowanie.
1:0 dla mnie - po wymianie kół samochód prowadzi i zachowuje się należycie - koła były w różnych rozmiarach przód i tył i w dodatku z popękanymi zbrojeniami ...
Kolejne spostrzeżenie .
Jako że mieszkam w miejscu gdzie posiadanie samochodu z napędem 4x4 jest koniecznością tak więc od wielu lat poruszam się takowymi ustrojstwami ... osobowymi, terenowymi. Często zmieniając samochody (trochę też handluję) Mam takie miejsce koło domu - ostry podjazd po trawie i w dodaktu podmokły.
AUDI JAKO JEDNA Z DWÓCH OSOBÓWEK - Wjechała na poziom gdzie podjeżdżały samochody terenowe na ogumieniu MT i blokadą tylnego mechanizmu różnicowego.
Tutaj dodam że drógą osobówką która wyjechała tak wysoko było stare Subaru Justy.
No i po co ja to piszę ...
Ano po to żeby wyrazić sympatię do tego samochodu ... Cena właściwie żadna 6500zł...
Radość z podjazdu ... nie do określenia. Komfort jazdy - zadowalający, resztę pokaże czas i eksploatacja (łatwo to auto mieć nie będzie - to dla żony
Tak więc witam Was wszystkich, serdecznie pozdrawiam i liczę w przyszłości na owocną pomoc w rozwiązywaniu problemów z autkiem ... w sumie to obym tej pomocy nie potrzebował
Piotrek L.
Hej!
Siema!Mam jestem Kuba,ale i tak wszyscy mówią na mnie Bukaj
Jestem szczęśliwym posiadaczem B4 Avancika z silnikiem 2,0E.Jestem z Grudziądza,od nikogo się nie dowiedziałem o istnieniu tego forum,poprostu sam go znalazłem
Pozdrawiam !
-
misio_z_bgp
- Forum Audi 80

Witam... Nazywam się Gośka i Audi to moje pierwsze auto.. Rok 1987, wersja b3, silnik 1,8 na pełnym wtrysku, manualna skrzynia biegów, szyberdach i żadnych udziwnień:):) Kolor czerwony:):) Jestem aktualnie z wrocławia i z google dowiedziałam się o istnieniu tego forum...
Pozdrawiam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy:):)
Pozdrawiam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy:):)
-
Mireczek 1
- Forum Audi 80

-
Kamil19870722
- Forum Audi 80

Witam
Witam Mam na imię Kamil jestem z Chojnic mam b4 sedan silnik 1z z 1992 roku. Forum znalazłem na necie 
-
Kasjanek92
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam mam na imie kasjan pochodze z głubczyc
woze sie audi 80 b4 1.9TDI sedan z 1994r. o klubie dowiedziałem sie od szwagra