Deskorolka
a ja wiem co tokolczat pisze:et? ciezko powiedziec bo tak naprawde to wyprosilem kolesia ktory sprzedawal cabriosa na tych felach zeby mi je sprzedal, wiec wiedzialem jak wygladaja na aucie i ze pasuja, ogladalismy z meirem jakie to bylo ale juz nie pamietam ;p
co do dekla poprostu ponoc w przesylce stracilo sie 5 srob i dwa klucze do dekli i nie maielm wogole czym odkrecic ;p
co do zmian, to moge zdradzic ze przed spotem w osw. szukuje sie niezly rarytas, juz leci do mnie ma byc najpozniej wlasnie tydzien przed spotem ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no kolego DEDHI nie ladnie pomylic borbeta z brockiem
ale nie po to pisze tego posta otoz doszedl jest juz, moj rarytas o ile mi dobrze wiadomo to jedynak w tym nadwoziu na naszym forum, oczywiscie ponowne podziekowania dla meir'a za porade w sciagnieciu wczesniejszej blendy... blendy? tak los amerikanos na kabriolecie, prosze ogladac i oceniac ;p
z gory sorki za jakosc, napewno na zlocie w osw 2go sierpniaka bedzie jakas sesyjka
ale nie po to pisze tego posta otoz doszedl jest juz, moj rarytas o ile mi dobrze wiadomo to jedynak w tym nadwoziu na naszym forum, oczywiscie ponowne podziekowania dla meir'a za porade w sciagnieciu wczesniejszej blendy... blendy? tak los amerikanos na kabriolecie, prosze ogladac i oceniac ;p
z gory sorki za jakosc, napewno na zlocie w osw 2go sierpniaka bedzie jakas sesyjka