[Oddział Południe] Zlot Oświęcim Nowe INFO ważne !! STR 1
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
1. Adriano80b4 - Organizator
2. Meir - Organizator
3. SzymekB
4. Ezumaru
5. !StaSiu
6. Truskawkowy
7. Kubik
8. Ziemor (AUDI)
9. flgmnft
10. barto-team
11. ArQe
12. Fiku
To i ja sie dopisze, na 99% bede na dwa dni, pogode sledze i wyglada ze bedzie slonecznie ;]. Mam troche stresa bo z opolskiego zamulili i jade sam ze swoim znajomy, wiec mam nadzieje ze gdzies nas tam przygarniecie
2. Meir - Organizator
3. SzymekB
4. Ezumaru
5. !StaSiu
6. Truskawkowy
7. Kubik
8. Ziemor (AUDI)
9. flgmnft
10. barto-team
11. ArQe
12. Fiku
To i ja sie dopisze, na 99% bede na dwa dni, pogode sledze i wyglada ze bedzie slonecznie ;]. Mam troche stresa bo z opolskiego zamulili i jade sam ze swoim znajomy, wiec mam nadzieje ze gdzies nas tam przygarniecie
Re: [Oddział Południe] Zlot Oświęcim Nowe INFO ważne !! STR
" Wezno motorówko i utno coś po drodze " hi hiAdriano80b4 pisze:Wszyscy co przyjadą proszeni są ze sobą zabrać jakieś kawałki drewna na ognicho i tez jakieś patyczki na kiełbachę
Jeszcze proponuję zabrać krzesełka turystyczne albo karimaty - zawsze można usiąść lub nawet położyć się
-
Adriano80b4 (współczuje)
- robertas1.8
- Forum Audi 80

- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Z soczkiem to będzie problem Adaś, bo opróżniłem piwniczkę w czasie urlopuSkuciok pisze:liczę IC że przywieziesz się i jakiś "soczek" do skosztowania
Adrian, trzeba by jakoś oznakować tą bruzdę na tej łące, żeby ktoś znowu się na nią nie nadział :->
Aha, jak bym się zgubił to będę dzwonił do Ciebie, mam nadzieją, ze mnie podprowadzisz