[Oddział Południe] Zlot Oświęcim Nowe INFO ważne !! STR 1
-
Adriano80b4 (współczuje)
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Zgadza się Ezu, trza by wznieść jakiś toast, więc raczej nie będę ryzykował powrotu do domuEzumaru pisze:Fajnie było by pogadać przywreszcie
Adriano80b4 pisze:co do bruzdy to postawimy tam PALUSIA 8-) i wszyscy będą wiedzieć o co chodzi
No dobra, wygląda na to, że gardła nam w nocy nie zaschną, ale co z poranną kawusią :->
będzie ktoś miał jakiś czajniczek, czy cuś <hmm>
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- siwusek216
- Forum Audi 80

-
truskawkowy
- Forum Audi 80

Witam, to i ja sie dopisze. Juz wiem ze na 100% bede, jeszcze nie wiem czy na noc czy nie, ale obojetne puki co bo i tak z kierowca. Mam tylko pytanie do Was tj. Czy bedzie ktos z z vagiem (chyba tak ale wole sie upewnic) i czy moglby ktos pokazac jak dokladnie ustawia sie zaplon, bo nie mam lampy i sam tak na oko wole nie. Prosze o info na pw jakby ktos byl chetny pomoc, obiecuje maly rewanzyk. Do zobaczenia ludziska i szerokosci, przyczepnosci BAJO
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No ja dziś specjalnie na zlot kupiłem 5 widelcy na ognisko za 10 zł.
Trusk. ja mam prymitywny diodowy przyżąd do ustaiwania zapłonu - u mnie ustawiłem i chodzi extra
Weź jakąś białą farbę - np. korektor w pędzlu by lepiej było widać znaki - to ważne !
Ponawiam pytanie
Jak Ktoś może nagrać ELSĘ na płytkę najlepiej po Polsku to proszę przywieźć - zapłacę
ETKĘ może jeden z kolegów też dostarczy ale jeśli Ktoś może jeszcze nagrać to bardzo proszę
Napewno będą chętni na płytki
Ja startuję około 14-20 ze stacji BP w Kętach - IC69 możemy się tam spotakć jak tamtędy pojedziesz - może Kolega Skuciok też tamtędzy pojedzie ?
Trusk. ja mam prymitywny diodowy przyżąd do ustaiwania zapłonu - u mnie ustawiłem i chodzi extra
Weź jakąś białą farbę - np. korektor w pędzlu by lepiej było widać znaki - to ważne !
Ponawiam pytanie
Jak Ktoś może nagrać ELSĘ na płytkę najlepiej po Polsku to proszę przywieźć - zapłacę
ETKĘ może jeden z kolegów też dostarczy ale jeśli Ktoś może jeszcze nagrać to bardzo proszę
Napewno będą chętni na płytki
Ja startuję około 14-20 ze stacji BP w Kętach - IC69 możemy się tam spotakć jak tamtędy pojedziesz - może Kolega Skuciok też tamtędzy pojedzie ?