[b4 1,9tdi 1Z] Obrotek z UN4 do VDO. Więcej w ost. poście.
[b4 1,9tdi 1Z] Obrotek z UN4 do VDO. Więcej w ost. poście.
Witam! Przy pomocy wyszukiwarki przebadałem forum ale nie znalazłem nic na nurtujący mnie temat. muszę wymienić zegary a mam możliwość zakupu zegarów z anglika tyle że prędkościomierz jest w milach :cry: czy jeżęli bym założył do angielskich zegarów prędkościomierz ze swoich zegarów to będzie to działać?? może to banalne pytanie ale dopiero zaczynam poważniejszą przygodę w rezaniu autka. Pozdrawiam i z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 03 sie 2009, 15:30 przez kamilek89, łącznie zmieniany 1 raz.
a mnie się wydaje, że będzie gitara, tylko musisz wiedzieć, czy ten licznik z angola jest firmy VDO, czy UN4 i jaki ty masz w swojej audioli, no bo Z VDO do UN4 i na odwrót nie pasują części. A jak juz nie chcesz popełnić gapy, to wyciągasz swój licznik i porównujesz płyty główne z tym od angola, jak w tyłu będzie tak samo, to wszystko powinno pasować <ok> 8-)
-
- Forum Audi 80
Ja zrobilem taka operacje mialem big bena i kupilem caly angielski licznik(z obrotkim oczywiscie) i zeby nie bawic sie w lutowanie drucika pod zegarek lcd po prostu z eur wypialem caly modul predkosciomierza i wsadzilem na miejsce angielskiego i swszystko jest plug&play i chodzi idealnie. Moge ci sprzedac modul temperaturki bo mam ten euro licznik w garazu tylko w domu bede za tydzien dopiero. pozdro!
auroxick skoro Tobie to działa i zegar wskazuje prawidłowo prędkość to ja też tak zrobię bo mam możłiwość kupić takie zegary za dobrą kasę :mrgreen:
[ Dodano: 2009-07-30, 22:14 ]
właśnie zakupiłem kompletne zegary na allegro za ciekawą cenę tylko że do benzyniaka ale elementy które mi trzeba będą pasować :mrgreen: czyli krótko mówiąc czeka mnie rezanie zegarów:) pozdrówka :mrgreen:
[ Dodano: 2009-08-03, 15:09 ]
Panowie mam zegary tylko miały być VDO ale przyszły UN4 tylko że mają takie same oznaczenie na zegarach 8A0 190 a na podstawce obrotka jest napis VDO :-x da się założyć ten obrotek i zegar od temperatury do mojego VDO??
[ Dodano: 2009-07-30, 22:14 ]
właśnie zakupiłem kompletne zegary na allegro za ciekawą cenę tylko że do benzyniaka ale elementy które mi trzeba będą pasować :mrgreen: czyli krótko mówiąc czeka mnie rezanie zegarów:) pozdrówka :mrgreen:
[ Dodano: 2009-08-03, 15:09 ]
Panowie mam zegary tylko miały być VDO ale przyszły UN4 tylko że mają takie same oznaczenie na zegarach 8A0 190 a na podstawce obrotka jest napis VDO :-x da się założyć ten obrotek i zegar od temperatury do mojego VDO??