[all] ilu nas jest w tym lubuskim
Panowie heh nawet lubuskie potrzebuje co najmniej 2 tygodnie na zaplanowanie zlotu... z dnia na dzień to nawet rzymu nie zbudowali a co dopiero zlotu tutaj.. <ok> mi np. jutro już nie pasuje.. 8-) ale i tak miło widzieć u was jakiś początkowy zapał na organizacje... <ok> może jakaś niedziela w ZG w sierpniu... ? <ok>
troche mala zmana jak sie da to na macro bo pod krematorium bedize zawalone bo przeciez zuzel jest. Mam do ciebei kolego S2SNake wielka prosbe jak kolega co ze mna bedize swoim zajebistem reno 19 sie pytal o silnik powiedz mu ze to 1,8 bena zagazowana 112koni bo jego mina jak dostanie okrutnie w dupke na kawalku prostej bedize bezcenna
wlasnie panowie mozna cos zorganizowac w najblizszym czasie? dobrze bylo by zorganizowac cos na weekend z soboty na niedziele gdzies nad woda i do tego jakies . w okolicach zagania jest kapielisko po starej kopalni bardzo fajne miejsce mozna skoczyc na nac pod namiot i jakies ognisko do tego. chyba ze macie inne propozycje? ja bym proponowal 16 sierpnia