[B3/B4] Do czego ten worek w tylnim siedzeniu??
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
[B3/B4] Do czego ten worek w tylnim siedzeniu??
Strasznie mnie nurtuje przeznaczenie tego niby schowka, niby worka w tylnim siedzeniu za podłokietnikiem. Coś tu niby w instrukcji jest pokazane że mozan go wyciągnąć a ostatnio zauważyłem że można go też nadmuchać. Do tej pory myślałem że to poprostu rodzaj jakiegoś schowka, ale teraz to ja juz zupełnie nie wiem jakie moze być jego przeznaczenie. Czy służyć to do przewożenia długich elementów w bagażniku??
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 22:01 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam coupe to zbiornika nie mam za siedzeniem, a w 90tce B3 mam z kolei zbiornik z dziurą.Goraht pisze:Ja też mam B3 (i to z 91 roku) i nie mam takiej luki do przewozu długich przedmiotów... Wiem jak to powinno wyglądać, bo podpatrzyłem to w niemieckiej instrukcji, ale tego nie mam. Jak to się dzieje, że Wy TO macie? Nie macie zaraz za siedzeniem zbiornika paliwa?
W sumie to dziwne ze LAbiel masz takie cos, bo gdzies czytalem ze tylko B3 quattro mialy worek na narty
Podłokietnik u Cibie zachodzi do samego końca oparcia?
Ja w swojej też mam taki worek (samochód z końca 90 roku). Możliwe ze takie worki były za dopłatą :roll: Jeśli w innych 80 w miejscu worka jest zbiornik paliwa to czy my nie mamy przypadkiem mniejszego zbiornika :?: :roll:jmm pisze: W sumie to dziwne ze LAbiel masz takie coś, bo gdzieś czytałem ze tylko B3 quattro mialy worek na narty
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wujaszek ma ten sam model autka co ja czyli też 1,6 TD SB 80 Km i również ma ten worek, widocznie w tych wersjach było to montowane. Co do zbiornika to oczywiście jest on za tylnim siedzeniem, tyle że ma specjalny profil, w miejscu tego worka jest poprostu takie wycięcie. Co do jego pojemności to nie jest mniejszy. Czytałem ze powinno wchodzić 68 litrów i coś koło 70 właśnie wlałem do niego jak ostatnio tankowałem. A ten woreczek powiem wam fajna sprawa. Z jeden strony dobry do przewozu długich rzeczy, ale z drugiej strony może spełniać też takie podręczne schowanie dla pasażerów z tyłu, np dobry schowek na kilka puszek piwa :mrgreen: A co do podłokietnika jak pyta się jmm to wygląda to tak jak na fotce.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: