audi 80 B4 2.6 V6 150KM z 1993r. O stronie dowiedziałem się od wujka Google jak szukałem jakichś informacji o tym autku i książki obsługi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobacenia na jakimś spocie
Przywitaj się z nami
Witam,
Mam na imię Robert i pochodzę ze Zwierzyńca na Roztoczu. Tydzień temu kupiłem od kuzyna Audi 80 B3 silnik 1.8 na wielopunktowym wtrysku, ale jaki jest to konkretnie typ silnika, to nie wiem. Mój samochód to składak z 1994r. Po numerze vinowskim wychodzi, że rocznik nadwozia to 1988. Mam nadzieję, że zawodowi audi-koneserzy z forum pomogą mi merytorycznie w zidentyfikowaniu silnika innych elementów pojazdu oraz utrzymaniu całości w należytym stanie.
Pozdrawiam
erce
Mam na imię Robert i pochodzę ze Zwierzyńca na Roztoczu. Tydzień temu kupiłem od kuzyna Audi 80 B3 silnik 1.8 na wielopunktowym wtrysku, ale jaki jest to konkretnie typ silnika, to nie wiem. Mój samochód to składak z 1994r. Po numerze vinowskim wychodzi, że rocznik nadwozia to 1988. Mam nadzieję, że zawodowi audi-koneserzy z forum pomogą mi merytorycznie w zidentyfikowaniu silnika innych elementów pojazdu oraz utrzymaniu całości w należytym stanie.
Pozdrawiam
erce
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80

wIATM WSZYSTKICH MANIAKÓW AUDI - Znamy sie juz ze spotów na slasku i wczorajszego w oswiecimiu 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 paź 2017, 11:22 przez Murzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
damian0208
- Forum Audi 80

-
bocianelos
- Forum Audi 80