[b3/b4] Lusterka - jakie opcje ?
[b3/b4] Lusterka - jakie opcje ?
Witam zastanawiams ie od czego będa pasowac lusterka do naszych Audioli ? znalazłem na allegro od TT
ale nie wydaje mi się żeby chciało pasować... ktoś myślał nad tym głębiej?
[ Dodano: 2009-07-30, 03:27 ]
HA znalazłem : http://cgi.ebay.de/Audi-RS2-Porsche-Spi ... 286.c0.m14
399 Euro...
ale nie wydaje mi się żeby chciało pasować... ktoś myślał nad tym głębiej?
[ Dodano: 2009-07-30, 03:27 ]
HA znalazłem : http://cgi.ebay.de/Audi-RS2-Porsche-Spi ... 286.c0.m14
399 Euro...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 08:47 przez MaXuS, łącznie zmieniany 1 raz.
powiem ci tak jak chcesz robić liftingo to zrób taki przód http://www.4tuning.pl/news/136,audi-grubymi-nicmi-szyte tylko z takim przodem by było motaniny. :mrgreen:
MaXuS, po co kombinować z jakimiś zderzakami czy lusterkami trzeba odłożyć kasy i kupić
- zderzak od cabrio po lifcie z kratkami i oświetleniem
- soczewki
- i jak już lusterka to rs2 ale i tak ori też nie są złe :roll:
a będziesz przeszczepiał jakieś zderzaki lub lusterka z mazdy to w ogóle wyglądu nie ma
a tak na marginesie jak byś przeszczepił zderzak, to dopiero będą się śmiały dziewczyny jak zahaczysz zderzakiem o krawężnik i odpadnie
- zderzak od cabrio po lifcie z kratkami i oświetleniem
- soczewki
- i jak już lusterka to rs2 ale i tak ori też nie są złe :roll:
a będziesz przeszczepiał jakieś zderzaki lub lusterka z mazdy to w ogóle wyglądu nie ma
a tak na marginesie jak byś przeszczepił zderzak, to dopiero będą się śmiały dziewczyny jak zahaczysz zderzakiem o krawężnik i odpadnie
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety wszystkie kluby audi pod pojęciem tuningu rozumieją przekładkę części z danego modelu lepiej wyposażonego do do drugiego tego samego modelu gorzej wyposażonego. Przekładanie z modelu młodszego do starszego (np maska i światła z b4 do b3) są surowo zabronione. Jedyna dopuszczalna forma tuningu nie opierająca się na częściach audi polega na obniżeniu zawieszenia i dołożeniu większych felg - na tym koniec.
W każdym razie z tego co do tej pory czytałem to pytać o tuning nie ma sensu bo w przypadku braku pomysłu otrzymamy zdanie "doprowadź do serii obniż i ładna felga" lub jeśli mamy pomysł zostaniemy potępieni
Ergo tuning + kluby audi = Fatal error
edit by UFOtm: edycja twojej wypowiedzi poniewaz byla zaczepna i powodowala powstawanie spamu nie zwiazanego z tematem przewodnim - czyli kwestii lusterek.
W każdym razie z tego co do tej pory czytałem to pytać o tuning nie ma sensu bo w przypadku braku pomysłu otrzymamy zdanie "doprowadź do serii obniż i ładna felga" lub jeśli mamy pomysł zostaniemy potępieni
Ergo tuning + kluby audi = Fatal error
edit by UFOtm: edycja twojej wypowiedzi poniewaz byla zaczepna i powodowala powstawanie spamu nie zwiazanego z tematem przewodnim - czyli kwestii lusterek.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 08:45 przez GreenGreen, łącznie zmieniany 1 raz.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Ja mam od Rs2 i pasują idealnie :mrgreen: tylko musialem dołożyć kostki
a to co mi piszą że wiocha itp jeśli chodzi o tunning to mam gdzieś :evil:
To moja sprawa co robię z kapustą
Ale jeśli chodzi o laminaty(zderzaki,progi itp) to odpowiadam nie :!: co innego jakaś dokładka lub lotka.
Lusterka to nie jakiś element żeby dewagować nad nim-każde bedą extra jak spasowanie będzie wprost idealne <ok>
a to co mi piszą że wiocha itp jeśli chodzi o tunning to mam gdzieś :evil:
To moja sprawa co robię z kapustą
Ale jeśli chodzi o laminaty(zderzaki,progi itp) to odpowiadam nie :!: co innego jakaś dokładka lub lotka.
Lusterka to nie jakiś element żeby dewagować nad nim-każde bedą extra jak spasowanie będzie wprost idealne <ok>
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
maXXus najlepsza jest seria - wyglad i funkcjonalnosc,
pozniej jest rs2/prosiakowe (trzeba podciac stopke inaczej bedzie odstawalo pod zlym katem)
nastepne corvette z05 z tego co pamietam
nastepne w opcji sa od mx5
nastepne corrado lub audi tt
pozniej mozna kobinowac z mitsubishi GTO, Mini oraz Seat Leon 2007
oczywiscie przy montazu wszystkich lusterek nawet rs2 trzeba rozwiercac dziure drzwi wiec naruszasz wszystkie zabezpieczenia antykorozyjne pod lusterkami...wiec przemysl czy warto...
:!: przemo95 nie bij piany tylko zrob co chcesz ze swoim autem i poddaj ocenie - skoro masz takie ambicje i odwazny gust pokaz nam jak mozna zrobic audi80 ze smakiem na nowy styl, nie ograniczajac sie tylko do orginalnych czesci...zastanow sie tylko dlaczego cabrio bylo produkowane do 2000 roku w niezmienionej formie...
pozniej jest rs2/prosiakowe (trzeba podciac stopke inaczej bedzie odstawalo pod zlym katem)
nastepne corvette z05 z tego co pamietam
nastepne w opcji sa od mx5
nastepne corrado lub audi tt
pozniej mozna kobinowac z mitsubishi GTO, Mini oraz Seat Leon 2007
oczywiscie przy montazu wszystkich lusterek nawet rs2 trzeba rozwiercac dziure drzwi wiec naruszasz wszystkie zabezpieczenia antykorozyjne pod lusterkami...wiec przemysl czy warto...
:!: przemo95 nie bij piany tylko zrob co chcesz ze swoim autem i poddaj ocenie - skoro masz takie ambicje i odwazny gust pokaz nam jak mozna zrobic audi80 ze smakiem na nowy styl, nie ograniczajac sie tylko do orginalnych czesci...zastanow sie tylko dlaczego cabrio bylo produkowane do 2000 roku w niezmienionej formie...
A moze poprostu znalesc, pomalowac lusterka pod kolor nadwozia tak jak w V-kach?
Najlepsze w lusterkach audi 80 jest ich mocowanie, ze nie da sie tak bez problemowo zamontowac lusterek ala M3, bo az zygac sie chce jak w prawie kazdym samochodzi je widzimy. Nie wiem co ludzie w tym widza- sa brzydkie, nie praktyczne i g... w nich widac :]
Najlepsze w lusterkach audi 80 jest ich mocowanie, ze nie da sie tak bez problemowo zamontowac lusterek ala M3, bo az zygac sie chce jak w prawie kazdym samochodzi je widzimy. Nie wiem co ludzie w tym widza- sa brzydkie, nie praktyczne i g... w nich widac :]