[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
Rocznik minimum 94, gdyż klima w 94 była na r134 a w starszych na r12. Przyzwyczaiłem się do parapetów i jakoś mi z tym dobrze.
Ta we Włocławku to nowa sztuka w ogłoszeniach i coś za tanio jak faktycznie taka szpila. Niebieska z Bydzi to padaka! Walona z każdej strony. Kumpel był oglądać. Silnik puka w dziwny sposób. A ta zielona odpada - klima tylko manual, klimatronik jak padnie to amen.
Ta we Włocławku to nowa sztuka w ogłoszeniach i coś za tanio jak faktycznie taka szpila. Niebieska z Bydzi to padaka! Walona z każdej strony. Kumpel był oglądać. Silnik puka w dziwny sposób. A ta zielona odpada - klima tylko manual, klimatronik jak padnie to amen.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przyznać się teraz kto jeździ jakąś ciemną B4, bodajże z Chełmży, z tyłu na szybie ma "www.audi80.pl'' i w środę bacznie mi się przyglądał na Mickiewicza??? <ok>
moze skrzyzowanie grudziadzka, a polna? na przeciwko poczty? przejezdzam tam czasami i calkiem im to idzie i auta tez nie byle jakie bo i s-klass i lexusy i suvy amerykanskie widywalem tam...jesli chodzi Ci o myjnie gdzie zostawiasz auto i "fachowcy" sie tym zajmuja.
dojazd z centrum to jedziesz "1" na Gdansk i w prawo w Polna...myjnia jest jakies 100m za skrzyzowaniem po prawej
dojazd z centrum to jedziesz "1" na Gdansk i w prawo w Polna...myjnia jest jakies 100m za skrzyzowaniem po prawej