w poniedziałek jade w trasę przez Lubartów to zajadę, zadzwonie z rana to ustalimy szczegółydardaw2 pisze:duo, kiedy przyjedziesz po zderzak
[sprzedawca] forumowicz duo
gornik pisze:Wyluzujcie lekko koledzy, nie raz Łukasz daje graty bez kasy i na nią poczeka. Wielu forumowiczów tego doświadczyło w tym i ja. Nie raz rarytasa sprzeda po dobrej cenie. A, że jest zabiegany i czasem coś pójdzie nie tak, na pewno musi nad tym popracować, ale nie bójcie się nikogo nie oszuka ani nie naciągnie. Sami się przekonacie pewnie jeszcze o tym, że warto u niego robić zakupy. A na wysoko idące osądy jeszcze za daleko. .
... Zgadzam się z Tobą kolego w 100 % trzeba być człowiekiem bo nie zawsze wychodzi jak się chce więc nie spinajcie się
Ja też teraz brałem od Duo lampy A6 C4 i inne gadżety i mówiłem że zapłacę mu po niedzieli i mówi nie nie ma problemu dla mnie jest osobą godną polecenia i koniec a komu nie pasuje niech po prostu zmieni dostawcę i będzię gites jares
PS: Co nie Znaczy Duo żę trzeba bratu obciąć kieszonkowe bo sobie ostatnio olał
Pozdro Brat
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mimo iż pierwsze 2 paczki przyszły bez zarzutów i w bardzo dobrym stanie to z kolejnymi było już gorzej. Na 3 paczkę czekałem ponad 2 miesiące :!: :!: :!: Kasa oczywiście była przelana zaraz po uzgodnieniu warunków transakcji. Ostatnia paczka także miała być wysłana jakieś 3 tygodnie temu i o dziwo przez ten czas nie doszła. Brat pewnie dalej zawalił. Wszystko potrafię zrozumieć, ale żeby przynajmniej powiedzieć że się nie wysłało a nie że ''paczka już dawno wysłana'' a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. :evil:
Ja wiele razy robiłem interesy z duo i nigdy nie było problemu. Nawet jak nie miałem kasy, to chętnie sprzedawał mi towar na "kreskę" i nie robił z tego problemów. Oprócz tego jest on profesjonalistą w swoim fachu i zna się na rzeczy, zawsze służy radą. Tak, że nawet jak zdarzy mu się jakiś poślizg, to też trzeba człowieka zrozumieć...
Pozdroo brat.
Pozdroo brat.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Bastek, ja wszystko rozumiem ale żeby przynajmniej powiedział że paczka nie wysłana, a nie człowiek czeka na rzecz bardzo mu potrzebną a tu nic! Ileż można?? Druga sprawa to unikanie kontaktu : nie odpowiadanie na PW, nie odbieranie wiadomości itp. Sądzę, że to chyba nie jest fair wobec innych użytkowników którzy obdarzyli kolegę Duo zaufaniem.Bastek pisze:Tak, że nawet jak zdarzy mu się jakiś poślizg, to też trzeba człowieka zrozumieć...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- el_scorpion
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: