[B4 ABT LPG] Tłumnik środkowy
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[B4 ABT LPG] Tłumnik środkowy
Witam dzis przepalił mi się tłumnik środkowy widze ze był obsmarkany juz przez kogoś.
Chcąc tymczasowo [puki sie wygrzebe z długów] założyć zwykłą rure 54mm w miejsce tłumnika środkowego.
Czy mozna to zrobić, czy niezaszkodzi to silnikowi??
Podobno bedzie glośniej??
Chcąc tymczasowo [puki sie wygrzebe z długów] założyć zwykłą rure 54mm w miejsce tłumnika środkowego.
Czy mozna to zrobić, czy niezaszkodzi to silnikowi??
Podobno bedzie glośniej??
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chodzi mi oto ze zazwyczaj tłumnik jest skorodowany i nie nadaje się do wskrzeszenia bo się przepalaMIODEK pisze:Już to słyszę :roll:grubby_m pisze:moze samemu zrobie sobie tlumnik ale sie zobaczy jeszcze
Czegoś tu nie rozumiem raz piszesz co innego, a za chwile w tym samym zdaniu co innego, zastanów się co chcesz...grubby_m pisze:wiec raczej niema co kombinowac.
z gó*** bata nie ukręcisz
a mam pomysł aby samemu od nowa zrobić tlumnik [ a w zasadzie wstawić kawał powyginanej róry] tym bardziej ze mam urzadzeie do cięcia pod kontem, spaware i kawał rury
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A więc katalizatora juz nie mam i powiem ze jest głosniej ale nie przeszkadza mi to bo slucham glosno muzyki jeszcze srodkowy wywale i będzie OK :] tylko niewiem czy koncowyw wywalić bo niechce miec aua które pierw słycać a potem widac tylko aby ładnie wyglądalo, narazie wypolerowałem końcoweczke oryginalną