Napotkani koledzy
W poniedziałek po godzinie 17 w miejscowości Rokita koło stacji stała czerwona Audi o nr.FSD 022XX,miała chyba małą kolizję,przednia lampa rozbita.Jak przejeżdżałem i zobaczyłem tył to się ucieszyłem bo miała klubową wlepę,ale gdy stanołem i zobaczyłem przód to trochę się zmartwiłem że "obcy"kolega ma problemy.Szkoda że go nie było jakoś byśmy poradzili w tym problemie,dopiero pierwszy raz udało mi się spotkać klubowicza,a w sumie to jego Audi 
Kurcze ja w zakopcu byłem, ale od 29 lipca i też nikogo nie widziałem, nawet pieszo chodziłem w koszulce klubowej i nic :roll:.... chociaż jak wyjeżdżałem (1 sierpnia) godz 15 to na wlocie mijałem się z wiśniową B4 w sedanie w 95 % z wlepą, ale ręki nie dam sobie uciąć.Lenio21 pisze:27 lipca jechałem ( nie swoim) do zakopanego passatem i niestety nikogo nie widziałem :cry:
również przez kilka dni w Zakopcu ( dziś wróciłem) nie widziałem wlepy klubowej, ale 80-tek nieobklejonych sporo :?: :!:
... a tak pozatym to w środę tj 5.08 Darek lsw na obywatelskiej ok. 15
:mrgreen:
Bieszczady :shock: 06.08.2009r około godz. 13:30 w miejscowości Polańczyk nad Soliną widziany klubowicz w ciemno granatowej Audi B4 z wlepami klubowymi . oraz LKAudi na Chełmskiej rejstracji LC..... mijaliśmy się ale za późno zauważyłem wlepy które znajdują się z tyłu pojazdów klubowych i trudno wtedy co kolwiek zrobić :roll: . Pozdrawiam kolegę i najlepiej jakby się ujawnił. <ok> <ok> <ok>
shellah
zerknij czy to audi https://audi80.pl/audi-b4-tdi-diesel ... t28713.htm
około 20 na światłach w parczewie jeśli widziałeś b4 w kolorze grafitowym to był UKI_XXw piątek godz. po 20 widziane ciemne 80 sedan na rej. LPA w parczewie na światełkach-kto to migałem ci ale chyba nie skumałeś o co chodzi :mrgreen: jechałem za tobą <ok>
I tu kolego masz rację. To było 04.08 i rozmieszczenie wlep klubowych bezbłędne. Autko wizualnie super wyglądało więc dlatego zwróciło moją uwagę, pozatym samochód super utrzymany to tylko klubowicze . posiadają <ok> <ok> <ok> . Szkoda tylko że nie spotkaliśmy się w tym samym czasiekslepy pisze:Witaj Gruszka, ja byłem w Polańczyku nad Soliną, ale we wtorek 04.08.2009r.W słońcu moja ciemnozielona Niunia B4 mogła się wydawać ciemnogranatowa
Z tyłu na dole po lewej logo . + z prawej na górze LKAudi
No chyba, że to było na 100 % 06.08.2009r. to wtedy to nie byłem ja
Pozdrawiam
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
kostrz pisze:shellahokoło 20 na światłach w parczewie jeśli widziałeś b4 w kolorze grafitowym to był UKI_XXw piątek godz. po 20 widziane ciemne 80 sedan na rej. LPA w parczewie na światełkach-kto to migałem ci ale chyba nie skumałeś o co chodzi :mrgreen: jechałem za tobą <ok>
no To Był właśnie on :mrgreen: pozdro bo często jeżdżę przez parczew i dopiero teraz kogos wyhaczyłem
widać musiałem nie patrzeć w lusterka a i troche mi się spieszyło.. mam nadzieję że następnym razem to ja Ciebie namierzeshellah pisze:w piątek godz. po 20 widziane ciemne 80 sedan na rej. LPA w parczewie na światełkach-kto to migałem ci ale chyba nie skumałeś o co chodzi :mrgreen: jechałem za tobą <ok>
w sobotę koło godziny 18 w Okunince widziane zielone B4 na rej. LC 299.. z klubową wlepą, niestety szedłem po prawej stronie chodnikiem, pozdro dla kolegi <ok>