grzechas_audi pisze:dobrze wygląda tylko szkoda że z gazem... ale jeżeli chodzi po wygląd ok duży plus że są te lusterka zewnętrzne i to mi się podoba. pozdro <ok>
:roll: to nie jest NG że z gazem źle współpracuje osiągi o 10km/h mniejsze i spalanie w normie :mrgreen:
A powiedz mi skąd masz foty tej czarnej coupe z oblesnymi zderzakami z Mrągowa...?? :mrgreen:
Jak szukalem dla siebie qp prawie rok temu to byla na sprzedaz...jak dla mnie była okropna... widac jeszcze jej nie sprzedał...? <ok>
A co do gleby to -60 zdecydowanie wystarczy na nasze drogi... jest kompromis pomiędzy wyglądem i komfortem... ja miałem -60 i więcej jak dla mnie nie potrzeba... aczkolwiek jakies -100 wygląda zacnie...hehehe <lol> <mikolaj>
A co tam w srodku takiego ma...? xD Jak ją oglądałem i jeździłem to nic szczegolnego w srodku jeszcze nie miala... ogólnie była zaniedbana, klime miala zepsutą i zerwane linki od uchylania foteli. i koleś wołał bodajze 8tys :lol: <ok> :lol:
Ale nia za 8tys xD ja za swoją dałem 7 w prawie perfect stanie... za tą bym dał max 5tys hehe...
A Ty się tak nie obijaj i za rezanie się bierz A jak się pokłócisz ze swoją Panią to ja ją chętnie przygarnę :mrgreen: <ok>
shellah kto Ci dał prawo do pokazywania zdjęć z naszej sesji? miałeś wysłać mms-em sam wiesz gdzie coupe bardzo ładne,najbardziej zazdroszę tego co jest w środku czyli skóra i na zewnątrz lusterka...kiedy sie znowu stykniemy na pogaduche?kiedy lecisz przez Partaczew?
hehe dopiero ujrzałeś :lol:
Jeżdżę co tydzień przynajmniej 2 razy tylko że przez Parczew tylko główną przelecę
Chociaż czasem zajeżdżam pozwiedzać :mrgreen:
Możnaby kiedyś styknąć się w Białce