Witam
Wiem że pewnie już było ale mam prośbę odberałem auto z zakładu i "pseudo" fachowcy sprawili iż wszystkie podświetlenie szlak trafił i teraz moje pytania :
1. jak wymienić podświetlenie licznika czy trzeba go wyjąć i tylko żarówki wymienić ?
2.podświetlenie pokręteł analogicznie też są żarówki tam od środka ?
3.podświetlenie przycisków przeciwmgielnych podgrzewania siedzeń - czy tam są jakieś żarówki czy całe przyciski są do wymiany ?
Proszę o rzetelne informacje i nie krytykowanie tematu szukałem i nie mogłem znaleźć . <ok>
Pozdrawiam
[B4 2.6 ABC ] Podświetlania środka ... ?
Żeby wymienić podświetlenie z licznika,wystarczy go odkręcić i wyjąć.Na odwrocie będziesz miał żaróweczki.Jeśli tego nigdy nie robiłeś,znajdź temat jak bezpiecznie zdjąć licznik(jest taki).W pokrętłach od wentylatorów również są żarówki,gdy będziesz chciał je ściągnąć to proponuję Ci żebyś je łapał przez szmatkę,kombinerkami i ciągnął na wprost,nie ukos.(Jest również temat o tym).
Jeśli chodzi o przyciski to również są tam żaróweczki. Podważ od dołu z przodu przycisku śrubokrętem i powinna Ci się zdjąć przednia obudowa przycisku.Tam będziesz miał żarówkę.
Jeśli chodzi o przyciski to również są tam żaróweczki. Podważ od dołu z przodu przycisku śrubokrętem i powinna Ci się zdjąć przednia obudowa przycisku.Tam będziesz miał żarówkę.