[B4 1Z] Rdzeń pompy wtryskowej.
-
- Forum Audi 80
[B4 1Z] Rdzeń pompy wtryskowej.
Witam w lutym tego roku regenerowałem nastawnik pompy wtryskowej majster który robił mi to dał mi pół roku gwarancji na nastawnik. Lecz po upływie trzech miesięcy znów auto zaczęło szarpać,pojechałem do warsztatu w którym regenerowałem nastawnik majster pogrzebał ustawił na kompie lecz po jeżdzie próbnej stwierdził że coś jest nie tak więc ustawił nastawnik "na słuch" , i powiedział że nic nie poradzi więcej bo nastawnik zacina się i trzeba wymienić rdzeń pompy.Ile kosztuje taka przyjemność i proszę o adresy dobrych warsztatów w pomorskim, ewentualnie TUCHOLA
to suwak z tłoko rozdzielaczem? jak tak , to szukaj pomp lub wymiana samego tłoka i suwaka to ok 1000plnavantmaniak pisze:i powiedział że nic nie poradzi więcej bo nastawnik zacina się i trzeba wymienić rdzeń pompy.Ile kosztuje taka przyjemność i proszę o adresy dobrych warsztatów w pomorskim, ewentualnie TUCHOLA
-
- Forum Audi 80
pytaj Adammaavantmaniak pisze:Mam jeszcze jedno pytanie czy jak odepnę kostkę od prędkościomierza (tak sprawdza się uszkodzony nastawnik) i przestanie szarpać to nadal winą mogę obarczyć rdzeń?
to tanio chce , ciekawe czy nowe czy używka , kolega robił i po 30 km pompa odleciała a dał 1500 za wymianę i nie uznano reklamacji :shock: rzekomo paliwo to kwas był :evil:avantmaniak pisze:Gostek z Bytowa oferował się naprawić za 700pln
-
- Forum Audi 80