Przywitaj się z nami
Witam wszystkich!
Cześć, mam na imię Rafał i jestem z Poznania.
Moje Audi to 90 2.3 20V quattro
Moje Audi to 90 2.3 20V quattro
Dzień Dobry,
Mam na imię Michał, szczęśliwym posiadaczem czarnej perły jestem od dwóch miesięcy. Stronę polecił mi znajomy, który sporo tutaj wyczytał. Jestem z okolic Krakowa.
Mam Audi 80 B4 1.9 TDI 90 KM i zastanawiam się jak zrobić troszkę więcej KM bez zagrożenia zniszczenia silnika
- i to mnie przyciągnęło na forum.
Pozdrawiam
Mam na imię Michał, szczęśliwym posiadaczem czarnej perły jestem od dwóch miesięcy. Stronę polecił mi znajomy, który sporo tutaj wyczytał. Jestem z okolic Krakowa.
Mam Audi 80 B4 1.9 TDI 90 KM i zastanawiam się jak zrobić troszkę więcej KM bez zagrożenia zniszczenia silnika
Pozdrawiam
witam wszystkich. Na imię mam Piotrek, jestem z Kętrzyna, woj. Warmińsko-Mazurskie. Moje autko to Audi 80 B4, 92 rok , sedan, ABK, automat, elektryki brak ale jest klima. Stronę znalazłem w związku z szukaniem informacji o samochodzie. To był strzał w dziesiątkę, kopalnia wiedzy, porad i informacji dla kazdego posiadacza 80-tki. Pozdrawiam.
Witam serdecznie.
Nazywam się Arek i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego AUDI 80 B3. Na forum wpadłem bo czasami przy naprawach czy modach mam mniejsze bądź większe problemy a wiadomo, że inni miłośnicy tych maszyn zawsze chętnie pomogą
A i ja nie zostanę dłużny, jak tylko będę w stanie to pomogę w rozwiązywaniu problemów.
Pozdrawiam RuncoR.
Nazywam się Arek i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego AUDI 80 B3. Na forum wpadłem bo czasami przy naprawach czy modach mam mniejsze bądź większe problemy a wiadomo, że inni miłośnicy tych maszyn zawsze chętnie pomogą
Pozdrawiam RuncoR.
-
marian.76