moja niunia ma dopiero 2 miesiace... ale mam czas zeby sie nia jeszcze zajac
w sumie ja Ciebie tez czesto widuje
a kolega z Ząbek ??
Witaj Canibal, oczywiście że tak, ja czasami widzę Twoją bałą B4, a na moim osiedlu parkuje kumpel z LKAudi i jest to 90 2.3 pięcio cylindrówka NG <ok> <ok> <ok> pozdrawiam i może jak wrócę z urlopiku to małe spotkanko na pogadanko. :roll:Canibal pisze:Hmm Gruszka to ciebie widywalem prawie codziennie w Redzie .......... Tam u ciebie parkuje tez B3 ....... kto to ?

michael80b3 pisze:Ja w czasie weekendu byłem w Zakopanem i 15.08. ok. godziny 20 na ulicy Chałbińskiego widzałem forumowicza kubik,(nie wiem czy mnie zauważyłeś ale mijaliśmy się).

Witam.. to było moje B4jerry84 pisze:Czyje czarne B4 na blachach LPA strąbiłem dzisiaj na czechowie? :mrgreen:
również pozdrawiam, a czy klakson mam taki mocny? hmm... taki normalny chyba.UKI_XX pisze:Witam.. to było moje B4jerry84 pisze:Czyje czarne B4 na blachach LPA strąbiłem dzisiaj na czechowie? :mrgreen:tak myślałem że to Twoje B3 zrównało się ze mną z lewej strony i dobrze że masz mocny klakson :mrgreen:
jadąc wczoraj w stronę Krakowa tyle B3 i B4 minąłem i jakoś na żadnej wlepy nie było ale chociaż jedne Twoje B3 mnie wytropiło i to w Lbn, pozdro