Witam!
Audi 80 B4 2.0 115KM przebieg 180tys km bez gazu
Silnik potrafi zgasnąć w czasie jazdy. Nie chce odpalić ponownie po kilkunastu próbach. Odpala po 30min do godziny i jedzie dalej. Potrafi mieć problem z odpaleniem na ciepłym silniku. Elektrycy nie mogą wyczuć co jest grane. Jeden powiedzial, ze to halotron, ale mam obawy ze chce kase wyciągnąc! Zmieniłem kable, świece, filtr paliwa i dalej potrafi mnie zaskoczyc na drodze. Acha, na skrzyżowaniu obroty potrafią zacząć falować i też gaśnie. Szukam pomocy u Was forumowicze, bo widze, że znacie się na rzeczy Pozdrawiam
Jeszcze jedno pytanie. Czy do takiego silnika mogę założyć gaz? jeśli tak to jaki i ile to może mnie kosztować? Ile wtedy będzie palić?
[80 B4 2.0 ABK] gaśnie, nie odpala HALOTRON?
[80 B4 2.0 ABK] gaśnie, nie odpala HALOTRON?
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 13:13 przez Daro69, łącznie zmieniany 1 raz.
- kilerek 23
- Forum Audi 80
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Chodziło o ....
No lepiej poźno niż wcale ale napiszę co wtedy działo się w tym samodziku moim, którego notabene sprzedałem już dawno dawno...
Kupiłem cały aparat zapłonowy, ale niepotrzenie bo się okazało, że ten "grzybek" co się znajdował pod kopułką był do wymiany Mała rzecz a duzy problem. Sorry chłopaki, że pisze grzybek ale nie mam pojęcia jak to się fachowo nazywa Pozdrawiam
Kupiłem cały aparat zapłonowy, ale niepotrzenie bo się okazało, że ten "grzybek" co się znajdował pod kopułką był do wymiany Mała rzecz a duzy problem. Sorry chłopaki, że pisze grzybek ale nie mam pojęcia jak to się fachowo nazywa Pozdrawiam