[Podkarpacie] 22 sierpień (sobota) Spot Krosno-Czarnorzeki!
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Hej Koledzy!!!
A do Kolegów z Jasła ( k11h i DAN 80 ) to trochę nas mało,aż trzech!,a po Jaśle co trzecie autko to Audi
Ale postarajcie się być,choćby na chwilę,ja sam jadę pierwszy raz na taki zlocik...
Postarajcie się jeszcze kogoś znajomego namówić,ja się postaram kumpli ściągnąć ze swoimi Audiczkami
POZDRO!!!
A do Kolegów z Jasła ( k11h i DAN 80 ) to trochę nas mało,aż trzech!,a po Jaśle co trzecie autko to Audi
Ale postarajcie się być,choćby na chwilę,ja sam jadę pierwszy raz na taki zlocik...
Postarajcie się jeszcze kogoś znajomego namówić,ja się postaram kumpli ściągnąć ze swoimi Audiczkami
POZDRO!!!
No to witam "w klubie" ja również pierwszy raz, namawiaj tam znajomych z Audi nawet nie koniecznie 80 :mrgreen: niech jadą z nami, co do osób z RJS to fakt mało nas, a autek sporo i to ładnych na mieście.Tomiko9 pisze:Hej Koledzy!!!
POZDRO!!!
Może zgadamy się na gg: 12680144 żeby łatwiej było. <ok>
I tak jak powiedziałeś zbiórka o 15:00 u Szudego w sobotę.
No wiesz może jak będzie silniejsza ekipa u nas to będzie warto kiedyś do Jasła na spot Was ściągnąć.Niki20 pisze:Tomiko9, nie tylko w Jaśle co trzecie auto to audik Ale dobre jest to, że się angażujecie. <ok>
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
Hej Koledzy!!!
DAN 80 - nie jestem pewien bo to choć nie daleko to nie znam za dobrze tamtych stron,ale jeszcze popytam i konkretny namiar będzie,chcę tu z klubu znajomego ściągnąć,ale dodzwonić się do niego nie mogę :evil:
A co do namiarów to nie siedzę na gg,ale nr tela Ci mogę podać...
POZDRO KOLEDZY!!!
DAN 80 - nie jestem pewien bo to choć nie daleko to nie znam za dobrze tamtych stron,ale jeszcze popytam i konkretny namiar będzie,chcę tu z klubu znajomego ściągnąć,ale dodzwonić się do niego nie mogę :evil:
A co do namiarów to nie siedzę na gg,ale nr tela Ci mogę podać...
POZDRO KOLEDZY!!!