[Karpacz] Spot starej gwardii
Panowie 5 września lms69.de organizuje zlot spot nie wiem jak to nazwać w gorlitz,kto był w Rothenburgu ten pewnie kojarzy auta z którymi jechaliśmy na cultstyle Z tego co udało mi się dowiedziec to mają być same grube wozy wzjad 5E od auta.Można by się spotkać i coś pooglądać a przy okazji zaprezentować:-) Czekam na propozycje ja się wybieram raczej na 100%
PS.Sory Jacku że zrobiłem ci bałagan w temacie <ok>
PS.Sory Jacku że zrobiłem ci bałagan w temacie <ok>
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, 23:05 przez GSF, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panie i Panowie,
bardzo PROSZĘ SIĘ OKREŚLIĆ DO KOŃCA TYGODNIA -TJ. PIĄTEK - i wpłatę zaliczki 30zł od osoby na konto:
Jacek Teresiński
Radomierz 48
58-520 Janowice Wielkie
BZWBK 13 1090 1926 0000 0001 0464 0881
SPOT ODBĘDZIE SIĘ 5-6 WRZEŚNIA Anno Domine
[center]Jeśli do piątku nie dostanę potwierdzającego sms'a (692 400 934) i wpłaty nie rezerwuję miejsc.[/center]
bardzo PROSZĘ SIĘ OKREŚLIĆ DO KOŃCA TYGODNIA -TJ. PIĄTEK - i wpłatę zaliczki 30zł od osoby na konto:
Jacek Teresiński
Radomierz 48
58-520 Janowice Wielkie
BZWBK 13 1090 1926 0000 0001 0464 0881
SPOT ODBĘDZIE SIĘ 5-6 WRZEŚNIA Anno Domine
[center]Jeśli do piątku nie dostanę potwierdzającego sms'a (692 400 934) i wpłaty nie rezerwuję miejsc.[/center]
Ostatnio zmieniony 26 sie 2009, 18:04 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem odpowiedź z LMS
Hallo Robert,
erstmal Danke für eures Interesse an der Veranstaltung Tuning Deluxe 2009.
Leider muß ich euch mitteilen, dass der Platz auf dem Gelände lange verplant und voll ist.
Ihr seit als Besucher der Veranstaltung natürlich herzlich eingeladen und wir wurden uns freuen wenn ihr trotzdem kommt.
Eintrittspreis für Besucher ist am Tag 3,- Euro pro Person.
Mit freundlichen Grüßen
Bommel + Steffen
LMS Customs Crew
-------------------------------------------------------------------------------
Wygląda na to że to impreza zamknięta na którą trzeba sie zapisywac sporo wcześniej,więc nie wiem czy wyjazd bedzie dalej aktualny bo zostawiać auto gdzieś w Gorlitz i walic z buta żeby za 3 euro pooglądać samochody to mi się chyba niechce...
Dziwne podejście bo nigdzie niepiszą że trzeba się umawiac na wjazd.Napisze jeszcze do nich jak wygląda sprawa zostawienia auta gdzieś w pobliżu skoro niedardy wjechać na teraz imprezy.
Hallo Robert,
erstmal Danke für eures Interesse an der Veranstaltung Tuning Deluxe 2009.
Leider muß ich euch mitteilen, dass der Platz auf dem Gelände lange verplant und voll ist.
Ihr seit als Besucher der Veranstaltung natürlich herzlich eingeladen und wir wurden uns freuen wenn ihr trotzdem kommt.
Eintrittspreis für Besucher ist am Tag 3,- Euro pro Person.
Mit freundlichen Grüßen
Bommel + Steffen
LMS Customs Crew
-------------------------------------------------------------------------------
Wygląda na to że to impreza zamknięta na którą trzeba sie zapisywac sporo wcześniej,więc nie wiem czy wyjazd bedzie dalej aktualny bo zostawiać auto gdzieś w Gorlitz i walic z buta żeby za 3 euro pooglądać samochody to mi się chyba niechce...
Dziwne podejście bo nigdzie niepiszą że trzeba się umawiac na wjazd.Napisze jeszcze do nich jak wygląda sprawa zostawienia auta gdzieś w pobliżu skoro niedardy wjechać na teraz imprezy.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z maila wynika iż można wejść ale na piechotę...
[ Dodano: 2009-08-26, 20:11 ]
Z rozmów jakie prowadziłem z Wami wynika że spot będzie jedno dniowy.
Odbędzie się 5 września Anno Domine.
Spotykamy się o godzinie 10.00 pod wszystkim dobrze znanym markowym sklepie hiszpańskiego pochodzenia "Biedronka":-)
[ Dodano: 2009-08-26, 20:11 ]
Z rozmów jakie prowadziłem z Wami wynika że spot będzie jedno dniowy.
Odbędzie się 5 września Anno Domine.
Spotykamy się o godzinie 10.00 pod wszystkim dobrze znanym markowym sklepie hiszpańskiego pochodzenia "Biedronka":-)
- Daniello85
- Audi 80 Klub